prospecte medicamente
dictionar medical
 cauta alfabetic prospecte de medicamente
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z 0-9
cauta medicament dupa nume
 cauta alfabetic in dictionarul medical
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z
cauta in dictionarul medical

Nu gasesti un medicament la farmacia de langa tine?

Farmaciile inscrise la pharmatrade.ro il pot avea. Il poti cauta in stocurile lor.
Daca momentan lipseste, poti lasa datele tale de contact, iar pharmatrade te va anunta cand acesta va fi disponibil intr-o farmacie.

medicament:

VITAMIN B COMPLEX

Prospecte medicamente

producator: EIPICO

Compozitie: Fiecare 5 ml contin: Vitamina B1: 5 mg; Vitamina B2: 2 mg; Nicotiamida: 20 mg; Vitamina B6: 2 mg; Panthenol: 3 mg.

Actiune terapeutica: Vitaminele B sunt implicate in metabolismul glucidic, lipidic si proteic. Asocierea acestor vitamine are un efect tonic asupra sistemului nervos si a functiei gastrointestinale; stimularea apetitului si a digestiei; combaterea iritabilitatii si a asteniei.

Indicatii: Beri-beri, sub-beri-beri, pelagra; pentru profilaxia si tratamentul deficitului de vitamine aparut dupa terapia cu antibiotice sau chimioterapice; necesar crescut de vitamine in convalescenta unor boli infectioase (boli tropicale), parazitare, diaree sau perioade de efort, crestere, sarcina; polinevrite si nevrite de diverse cauze; tulburari cardiovasculare asociate cu deficitul de Vitamina B1; disgravidie.

Mod de administrare: Adulti: 2-3 linguri de sirop pe zi. Copii: 1-2 linguri de sirop pe zi. Copii mici: 1/4-1/2 linguri de sirop de 2-3 ori/zi. Siropul poate fi diluat prin amestecare cu apa, suc de fructe etc.

Atentie! Coloratia galbena a urinei se datoreaza Vitaminei B2.

Forma de prezentare: Flacon cu 125 ml sirop.

 
IMPORTANT!
Toate informatiile cuprinse in acest site au carcater STRICT INFORMATIV si nu pot inlocui indicatiile, sfaturile si prescriptiile personalului medical.Daca aveti probleme cu sanantatea sau credeti ca aveti probleme cu sanatatea, adresati-va medicului! Informatiile prezente in acest site nu se pot folosi sub nici o forma pentru diagnosticarea, tratarea sau prevenirea oricaror probleme de sanatate. Trebuie sa citi cu mare atentie prospectul! Informatiile si sfaturile legate de suplimentele nutritive nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii si de catre celelalte organisme abilitate si nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.

www.smartart.ro | web . print . id . photo