prospecte medicamente
dictionar medical
 cauta alfabetic prospecte de medicamente
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z 0-9
cauta medicament dupa nume
 cauta alfabetic in dictionarul medical
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z
cauta in dictionarul medical

Nu gasesti un medicament la farmacia de langa tine?

Farmaciile inscrise la pharmatrade.ro il pot avea. Il poti cauta in stocurile lor.
Daca momentan lipseste, poti lasa datele tale de contact, iar pharmatrade te va anunta cand acesta va fi disponibil intr-o farmacie.

medicament:

VESSEL DUE F, SOLUTIE INJECTABILA 600 LSU

Prospecte medicamente

producator: Schiapparelli

Prezentare farmaceutica: Fiole a 2 ml solutie injectabila continand sulodexid 600 lsu (cutie cu 10 buc.).

Actiune terapeutica: Antitrombotic, hipolipemiant cu structura de glicozaminoglican. Produsul actioneaza prin inhibarea unor factori ai coagularii, din care principalul este factorul activator X. Actiunea antitrombotica se realizeaza prin inhibarea trombocitelor si activarea sistemului fibrinolitic si circulator. Sulodexidul normalizeaza parametrii de vascozitate modificati ai pacientilor cu patologie vasculara cu risc trombotic, in special prin reducerea valorilor fibrinogenului. Substanta combate hiperlipidemia prin activarea lipoproteinlipazei.

Indicatii: Patologie vasculara cu risc de tromboza.

Mod de administrare: 1 fiola/zi, i.m. sau i.v., primele 15-20 de zile de tratament si se continua cu tratamentul per os. Tratamentul este individualizat.

Reactii adverse: Dureri, arsura si hematom la locul administrarii, uneori hipersensibilizare la produs.

Contraindicatii: Hipersensibilitate fata de produs, heparina sau substante similare, diateza hemoragica, sarcina.

 
IMPORTANT!
Toate informatiile cuprinse in acest site au carcater STRICT INFORMATIV si nu pot inlocui indicatiile, sfaturile si prescriptiile personalului medical.Daca aveti probleme cu sanantatea sau credeti ca aveti probleme cu sanatatea, adresati-va medicului! Informatiile prezente in acest site nu se pot folosi sub nici o forma pentru diagnosticarea, tratarea sau prevenirea oricaror probleme de sanatate. Trebuie sa citi cu mare atentie prospectul! Informatiile si sfaturile legate de suplimentele nutritive nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii si de catre celelalte organisme abilitate si nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.

www.smartart.ro | web . print . id . photo