prospecte medicamente
dictionar medical
 cauta alfabetic prospecte de medicamente
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z 0-9
cauta medicament dupa nume
 cauta alfabetic in dictionarul medical
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z
cauta in dictionarul medical

Nu gasesti un medicament la farmacia de langa tine?

Farmaciile inscrise la pharmatrade.ro il pot avea. Il poti cauta in stocurile lor.
Daca momentan lipseste, poti lasa datele tale de contact, iar pharmatrade te va anunta cand acesta va fi disponibil intr-o farmacie.

medicament:

TUSSEFAR

Prospecte medicamente

producator: Faran

Compozitie: Sirop pentru adulti: 1 lingurita (5 ml) contine Ambroxol clorhidrat 30 mg. Sirop pentru copii: 1 lingurita (5 ml) contine Ambroxol clorhidrat 15 mg.

Actiune terapeutica: Tussefar are proprietati mucocinetice (stimuleaza functionarea epiteliului vibratil avand ca rezultat transportul mucusului spre exterior). Are actiune mucolitica, produce fluidificarea secretiilor mucoase ale cailor respiratorii in maladiile bronhopulmonare acute si cronice). Creste nivelul de imunoglobuline A in lichidele de purificare bronhoalveolare. Favorizeaza distributia bronhopulmonara a eritromicinei, ampicilinei, amoxicilinei, doxiciclinei.

Indicatii: Bronsite, traheobronsite, bronsite astmatiforme acute si cronice. Afectiuni bronhopulmonare postoperatorii.

Contraindicatii: Nu se administreaza in perioada sarcinii si alaptarii.

Reactii adverse: In cazul unui tratament prelungit este posibila aparitia unor reactii adverse gastro-intestinale (greata, varsaturi) de regula in forme usoare.

Interactiuni medicamentoase: Nu se administreaza concomitent cu antitusive sau cu substante atropinice.

Mod de administrare: Sirop pentru adulti: adulti si copii peste 12 ani: 1-2 lingurite de 2 ori pe zi (60-120 mg) timp de 7-10 zile; peste 10 zile doza se reduce la jumatate. Se administreaza inainte de masa. Sirop pentru copii: se recomanda 1,2-1,6 mg/kg corp/zi. In absenta unei alte indicatii de tratament, schema terapeutica este urmatoarea: copii 5-12 ani: 1 1/2 lingurita de 2 ori/zi; copii 2-5 ani: 1 lingurita de 2 ori/zi; copii sub 2 ani: 1/2 lingurita de 2 ori/zi.

Forma de prezentare: Sirop pentru adulti - flacon a 125 ml cu ambroxol clorhidrat 30 mg/5 ml. Sirop pentru copii - flacon a 125 ml cu ambroxol clorhidrat 15 mg/5 ml.

 
IMPORTANT!
Toate informatiile cuprinse in acest site au carcater STRICT INFORMATIV si nu pot inlocui indicatiile, sfaturile si prescriptiile personalului medical.Daca aveti probleme cu sanantatea sau credeti ca aveti probleme cu sanatatea, adresati-va medicului! Informatiile prezente in acest site nu se pot folosi sub nici o forma pentru diagnosticarea, tratarea sau prevenirea oricaror probleme de sanatate. Trebuie sa citi cu mare atentie prospectul! Informatiile si sfaturile legate de suplimentele nutritive nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii si de catre celelalte organisme abilitate si nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.

www.smartart.ro | web . print . id . photo