prospecte medicamente
dictionar medical
 cauta alfabetic prospecte de medicamente
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z 0-9
cauta medicament dupa nume
 cauta alfabetic in dictionarul medical
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z
cauta in dictionarul medical

Nu gasesti un medicament la farmacia de langa tine?

Farmaciile inscrise la pharmatrade.ro il pot avea. Il poti cauta in stocurile lor.
Daca momentan lipseste, poti lasa datele tale de contact, iar pharmatrade te va anunta cand acesta va fi disponibil intr-o farmacie.

medicament:

TRI-OM GEL

Prospecte medicamente

producator: Lab OM

Prezentare farmaceutica: Gel continand la 10 g: aluminosilicat de magneziu si calciu amorf (OM-330) - 3 g, conservanti, aromatizanti excip. q.s. (flac. a 360 g gel; cutie cu 20 plicuri a 10 g gel).
Actiune terapeutica si indicatii: vezi Tri-om pulbere.

Mod de administrare: In general, 3 plicuri pe zi inainte sau dupa masa, in functie de boala. Aceste doze pot fi crescute fara inconvenient in functie de gravitatea afectiunii. Copii: 1-2 plicuri pe zi, divizate in mai multe prize. Pentru flacon, in general: 1-2 lingurite inainte sau dupa masa, ori de cate ori simptomele apar. Copii: 2-3 lingurite/zi. Inainte de intrebuintare se malaxeaza continutul plicului pentru omogenizare. Gelul se inghite ca atare sau diluat cu putina apa. Pentru flacoane, se agita sticla inainte de intrebuintare, iar dupa aceea se inghite gelul ca atare sau diluat cu apa.

Reactii adverse: Modificari pasagere ale tranzitului intestinal au fost semnalate rareori.

Interactiuni medicamentoase: preparatul modifica resorbtia cimetidinei. Poate modifica absorbtia unor tetracicline sau anticolinergice in cazul administrarii lor concomitente. Este recomandat sa se respecte un interval de cel putin doua ore intre administrarea de Tri-om gel si cea a altui medicament.

 
IMPORTANT!
Toate informatiile cuprinse in acest site au carcater STRICT INFORMATIV si nu pot inlocui indicatiile, sfaturile si prescriptiile personalului medical.Daca aveti probleme cu sanantatea sau credeti ca aveti probleme cu sanatatea, adresati-va medicului! Informatiile prezente in acest site nu se pot folosi sub nici o forma pentru diagnosticarea, tratarea sau prevenirea oricaror probleme de sanatate. Trebuie sa citi cu mare atentie prospectul! Informatiile si sfaturile legate de suplimentele nutritive nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii si de catre celelalte organisme abilitate si nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.

www.smartart.ro | web . print . id . photo