prospecte medicamente
dictionar medical
 cauta alfabetic prospecte de medicamente
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z 0-9
cauta medicament dupa nume
 cauta alfabetic in dictionarul medical
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z
cauta in dictionarul medical

Nu gasesti un medicament la farmacia de langa tine?

Farmaciile inscrise la pharmatrade.ro il pot avea. Il poti cauta in stocurile lor.
Daca momentan lipseste, poti lasa datele tale de contact, iar pharmatrade te va anunta cand acesta va fi disponibil intr-o farmacie.

medicament:

TRIPSINA LIOFILIZATA

Prospecte medicamente

producator: Biofarm

Prezentare farmaceutica: Flacon continand tripsina cristalizata din pancreasul de bou 50 mg (1 u. Anson), sub forma de pulbere liofilizata pentru prepararea de solutie destinata uzului extern (cutie cu 1 flacon tripsina si 1 fiola cu 10 ml solvent).

Actiune terapeutica: Enzima proteolitica - aplicata local lichefiaza si curata coagulii si tesutul necrozat.

Indicatii: Tratament adjuvant in plagi si ulcere necrotice, abcese, fistule, arsuri si inaintea transplantelor.

Mod de administrare: Solutia se aplica local, imbibata in comprese sterile sau prin irigatie continua, picatura cu picatura; tesuturile cu pH acid (sub 6) se iriga in prealabil cu o solutie slab alcalina.

Reactii adverse: Uneori senzatie de arsura la locul aplicarii; rareori reactii alergice.

Contraindicatii: Plagi recente, plagi pe cale de epitelizare, suprafete sangerande, carcinoame ulcerate; alergie la tripsina; prudenta in caz de leziuni tuberculoase.

 
IMPORTANT!
Toate informatiile cuprinse in acest site au carcater STRICT INFORMATIV si nu pot inlocui indicatiile, sfaturile si prescriptiile personalului medical.Daca aveti probleme cu sanantatea sau credeti ca aveti probleme cu sanatatea, adresati-va medicului! Informatiile prezente in acest site nu se pot folosi sub nici o forma pentru diagnosticarea, tratarea sau prevenirea oricaror probleme de sanatate. Trebuie sa citi cu mare atentie prospectul! Informatiile si sfaturile legate de suplimentele nutritive nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii si de catre celelalte organisme abilitate si nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.

www.smartart.ro | web . print . id . photo