prospecte medicamente
dictionar medical
 cauta alfabetic prospecte de medicamente
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z 0-9
cauta medicament dupa nume
 cauta alfabetic in dictionarul medical
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z
cauta in dictionarul medical

Nu gasesti un medicament la farmacia de langa tine?

Farmaciile inscrise la pharmatrade.ro il pot avea. Il poti cauta in stocurile lor.
Daca momentan lipseste, poti lasa datele tale de contact, iar pharmatrade te va anunta cand acesta va fi disponibil intr-o farmacie.

medicament:

TRH

Prospecte medicamente

producator: Berlin Chemie Menarini Group

Prezentare farmaceutica: Fiole continand protirelina 0,2 mg sub forma de pulbere pentru prepararea de solutie injectabila.

Actiune terapeutica: Tripeptida hipotalamica, creste secretia de tirotropina actionand ca eliberator al hormonului hipofizar; stimuleaza de asemenea secretia de prolactina.

Indicatii: Pentru diagnosticul patogenic al unor tulburari ale functiei tiroidei, permite diferentierea hipotiroidismului primar si secundar, prin deficit hipofizar sau hipotalamic (se urmareste concentratia plasmatica a tirotrofinei si a hormonilor tiroidieni).

Mod de administrare: In injectie intravenoasa, 0,2 mg (dizolvate in 5 ml apa pro inj.).

Reactii adverse: Injectarea intravenoasa poate provoca congestia pielii, ameteli, tahicardie si crestere tensionala (de regula minore si trecatoare).

Contraindicatii: Prudenta in astmul bronsic si alte afectiuni bronhopulmonare obstructive, in prezenta ischemiei miocardice si la inceputul sarcinii.

 
IMPORTANT!
Toate informatiile cuprinse in acest site au carcater STRICT INFORMATIV si nu pot inlocui indicatiile, sfaturile si prescriptiile personalului medical.Daca aveti probleme cu sanantatea sau credeti ca aveti probleme cu sanatatea, adresati-va medicului! Informatiile prezente in acest site nu se pot folosi sub nici o forma pentru diagnosticarea, tratarea sau prevenirea oricaror probleme de sanatate. Trebuie sa citi cu mare atentie prospectul! Informatiile si sfaturile legate de suplimentele nutritive nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii si de catre celelalte organisme abilitate si nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.

www.smartart.ro | web . print . id . photo