prospecte medicamente
dictionar medical
 cauta alfabetic prospecte de medicamente
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z 0-9
cauta medicament dupa nume
 cauta alfabetic in dictionarul medical
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z
cauta in dictionarul medical

Nu gasesti un medicament la farmacia de langa tine?

Farmaciile inscrise la pharmatrade.ro il pot avea. Il poti cauta in stocurile lor.
Daca momentan lipseste, poti lasa datele tale de contact, iar pharmatrade te va anunta cand acesta va fi disponibil intr-o farmacie.

medicament:

TOBRIN

Prospecte medicamente

producator: EIPICO

Compozitie: Solutie oftalmica sterila, continand: Tobramicina 3 mg/ml.

Actiune terapeutica: Tobrin este o solutie oftalmica sterila, continand tobramicina, recomandata in infectiile oculare. Tobramicina este un antibiotic aminoglicozidic solubil in apa, cu spectru larg de actiune asupra diferitilor agenti patogeni grampozitivi si gramnegativi.

Indicatii: Tratamentul infectiilor oculare si anexelor ochiului, cauzate de bacterii sensibile la tobramicina. Tobrin este sigur si eficace si in tratamentul infectiilor oculare la copii.

Contraindicatii: Tobrin este contraindicat la pacientii cu sensibilitate cunoscuta la oricare din componentii sai. Daca apare o reactie de sensibilizare la Tobrin, tratamentul va fi intrerupt imediat.

Precautii: Ca si alte preparate antibiotice, o utilizare prelungita poate favoriza dezvoltarea unor microorganisme, inclusiv fungi. Daca apar suprainfectii, trebuie initiata o terapie adecvata.
Folosirea in perioada de sarcina: Tobrin va fi intrebuintat in timpul sarcinii numai daca este absolut necesar.

Mod de administrare: La indicatia medicului. In infectii usoare si medii: 1-2 picaturi in ochiul afectat, la fiecare 4 ore. In infectii grave: 2 picaturi in ochiul afectat la fiecare ora pana la ameliorare, urmand o reducere treptata a tratamentului pana la vindecare.

Forma de prezentare: Flacon cu picator a 5 ml solutie.

 
IMPORTANT!
Toate informatiile cuprinse in acest site au carcater STRICT INFORMATIV si nu pot inlocui indicatiile, sfaturile si prescriptiile personalului medical.Daca aveti probleme cu sanantatea sau credeti ca aveti probleme cu sanatatea, adresati-va medicului! Informatiile prezente in acest site nu se pot folosi sub nici o forma pentru diagnosticarea, tratarea sau prevenirea oricaror probleme de sanatate. Trebuie sa citi cu mare atentie prospectul! Informatiile si sfaturile legate de suplimentele nutritive nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii si de catre celelalte organisme abilitate si nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.

www.smartart.ro | web . print . id . photo