prospecte medicamente
dictionar medical
 cauta alfabetic prospecte de medicamente
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z 0-9
cauta medicament dupa nume
 cauta alfabetic in dictionarul medical
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z
cauta in dictionarul medical

Nu gasesti un medicament la farmacia de langa tine?

Farmaciile inscrise la pharmatrade.ro il pot avea. Il poti cauta in stocurile lor.
Daca momentan lipseste, poti lasa datele tale de contact, iar pharmatrade te va anunta cand acesta va fi disponibil intr-o farmacie.

medicament:

TELEBRIX 30 MEGLUMINE

Prospecte medicamente

producator: Lab. Guerbet

Prezentare farmaceutica: Flacon a 30 ml sau 100 ml solutie injectabila, continand ioxitalamat de meglumina 19,81 g, respectiv 66,03 g, cu iod 30%.

Actiune terapeutica: Produs de contrast triiodat, hidrosolubil.

Indicatii: Pentru arteriografie cerebrala, arteriografie selectiva, flebografie, urografie intravenoasa la copii.

Mod de administrare: Intravascular, conform recomandarii radiologului: dozele sunt in functie de tipul examenului; pentru explorarea angiografica, cel mult 4-5 ml/kg corp in injectii repetate, fara a depasi 100 ml pentru o injectie.

Reactii adverse: Sunt posibile reactii de hipersensibilitate mergand pana la soc; uneori senzatie de cald, greata si voma.

Contraindicatii: Hipertiroidie manifesta, insuficienta hepatica sau renala avansate, insuficienta cardiaca necompensata, mielom multiplu, intoleranta sau alergie la iod; prudenta in hipertiroidia latenta si la alergici; prudenta sau se evita in timpul sarcinii; este necesara corectarea dezechilibrelor electrolitice, iar la renali si in caz de mielom multiplu trebuie asigurata o hidratare buna.

 
IMPORTANT!
Toate informatiile cuprinse in acest site au carcater STRICT INFORMATIV si nu pot inlocui indicatiile, sfaturile si prescriptiile personalului medical.Daca aveti probleme cu sanantatea sau credeti ca aveti probleme cu sanatatea, adresati-va medicului! Informatiile prezente in acest site nu se pot folosi sub nici o forma pentru diagnosticarea, tratarea sau prevenirea oricaror probleme de sanatate. Trebuie sa citi cu mare atentie prospectul! Informatiile si sfaturile legate de suplimentele nutritive nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii si de catre celelalte organisme abilitate si nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.

www.smartart.ro | web . print . id . photo