prospecte medicamente
dictionar medical
 cauta alfabetic prospecte de medicamente
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z 0-9
cauta medicament dupa nume
 cauta alfabetic in dictionarul medical
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z
cauta in dictionarul medical

Nu gasesti un medicament la farmacia de langa tine?

Farmaciile inscrise la pharmatrade.ro il pot avea. Il poti cauta in stocurile lor.
Daca momentan lipseste, poti lasa datele tale de contact, iar pharmatrade te va anunta cand acesta va fi disponibil intr-o farmacie.

medicament:

SOSTATIN

Prospecte medicamente

producator: Faran

Prezentare farmaceutica: Comprimate continand ketoconazol 200 mg si excipienti (cutie cu 10 buc.).

Actiune terapeutica: Antimicotic activ fata de dermatofiti, Candida, Coccidioides, Histoplasma, Blastomyces si mai putin activ fata de Cryptococcus si Aspergillus.

Indicatii: Micoze cauzate de agenti sensibili, avand diferite localizari (piele, par, unghii), cand tratamentul local este insuficient: micoze ale tubului digestiv, vagin, micoze sistemice localizate sau diseminate.

Mod de administrare: Oral, adulti: 200-400 mg/zi intr-o priza, la mese; copii: 3 mg/kg corp/zi. Durata tratamentului: 2-8 saptamani in dermatomicoze si pitiriazis, 3-12 luni in onicomicoze cu candida, 4-6 saptamani in micoze digestive, 5 zile in candidoza vaginala, tratament acut si 6 luni pentru prevenirea recaderilor.

Reactii adverse: Greturi, voma, algii abdominale, constipatie sau diaree, eruptii, prurit, fotofobie, afectare hepatica, ginecomastie.

Contraindicatii: Infectii cu germeni rezistenti la produs, encefalite micotice, infectii micotice in zona S.N.C. (meningoencefalita), afectiuni grave hepatice si renale.

 
IMPORTANT!
Toate informatiile cuprinse in acest site au carcater STRICT INFORMATIV si nu pot inlocui indicatiile, sfaturile si prescriptiile personalului medical.Daca aveti probleme cu sanantatea sau credeti ca aveti probleme cu sanatatea, adresati-va medicului! Informatiile prezente in acest site nu se pot folosi sub nici o forma pentru diagnosticarea, tratarea sau prevenirea oricaror probleme de sanatate. Trebuie sa citi cu mare atentie prospectul! Informatiile si sfaturile legate de suplimentele nutritive nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii si de catre celelalte organisme abilitate si nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.

www.smartart.ro | web . print . id . photo