prospecte medicamente
dictionar medical
 cauta alfabetic prospecte de medicamente
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z 0-9
cauta medicament dupa nume
 cauta alfabetic in dictionarul medical
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z
cauta in dictionarul medical

Nu gasesti un medicament la farmacia de langa tine?

Farmaciile inscrise la pharmatrade.ro il pot avea. Il poti cauta in stocurile lor.
Daca momentan lipseste, poti lasa datele tale de contact, iar pharmatrade te va anunta cand acesta va fi disponibil intr-o farmacie.

medicament:

SOD NATURAL

Prospecte medicamente

producator: Institutul Cantacuzino

Indicatii: Pe baza continutului in substante cu activitate de epurare a radicalilor toxici de oxigen, antilipoperoxidanti si substante biostimulatoare, preparatul este indicat ca antiinflamator, hepatoprotector, radioprotector, energizant si in profilaxia proceselor de imbatranire.

Mod de administrare: Adulti: ca antiinflamator si hepatoprotector: se vor administra, per oral, timp de 30 zile, cate 2 fiole pe zi (dimineata si seara); ca radioprotector: se vor administra, per oral, cate 2 fiole pe zi, pe tot intervalul iradierii; ca energizant si in profilaxia proceselor de imbatranire: se va administra, per oral, cate 1 fiola zilnic, timp de 90 zile. Copii: ca energizant, in imunodepresii, in diverse procese inflamatorii, in dermatoze: se vor administra, per oral, cate 2 fiole pe zi, timp de 30 zile. Produsul SOD natural se va administra numai pe cale orala (se va bea); produsul nu este injectabil.

Contraindicatii: Nu are.

Reactii adverse: Nu au fost descrise.

Conditii de pastrare: Produsul se pastreaza la temperaturi cuprinse intre +4 - +8 grade Celsius. Termen de valabilitate: 2 ani.

 
IMPORTANT!
Toate informatiile cuprinse in acest site au carcater STRICT INFORMATIV si nu pot inlocui indicatiile, sfaturile si prescriptiile personalului medical.Daca aveti probleme cu sanantatea sau credeti ca aveti probleme cu sanatatea, adresati-va medicului! Informatiile prezente in acest site nu se pot folosi sub nici o forma pentru diagnosticarea, tratarea sau prevenirea oricaror probleme de sanatate. Trebuie sa citi cu mare atentie prospectul! Informatiile si sfaturile legate de suplimentele nutritive nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii si de catre celelalte organisme abilitate si nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.

www.smartart.ro | web . print . id . photo