prospecte medicamente
dictionar medical
 cauta alfabetic prospecte de medicamente
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z 0-9
cauta medicament dupa nume
 cauta alfabetic in dictionarul medical
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z
cauta in dictionarul medical

Nu gasesti un medicament la farmacia de langa tine?

Farmaciile inscrise la pharmatrade.ro il pot avea. Il poti cauta in stocurile lor.
Daca momentan lipseste, poti lasa datele tale de contact, iar pharmatrade te va anunta cand acesta va fi disponibil intr-o farmacie.

medicament:

SENSIT

Prospecte medicamente

producator: Chinoin

Prezentare farmaceutica: Comprimate drajefiate a 50 mg clorhidrat de fendilin (ambalaj cu 50 buc.).

Actiune terapeutica: Coronarodilatator, antianginos de tip nou. Creste debitul sanguin al coronarelor, amelioreaza capilarizarea si metabolismul miocardului; este un antagonist al calciului, cu efect inhibitor asupra activitatii fosfodiesterazice, crescand toleranta inimii la efort si reducand consumul de oxigen; de asemenea, produce dilatarea arterelor coronare, intensificand circulatia coronariana, actionand ca un protector miocardic in situatii de stres de orice etiologie.

Indicatii: Recomandat in insuficienta coronariana, angina pectorala, scleroza coronariana, ca preventiv al infarctului miocardic si posttratament al infarctului miocardic.

Mod de administrare: Dupa aviz medical. Doze uzuale la adulti: de 3 ori pe zi cate un drajeu.

Reactii adverse: Ca efecte secundare pot aparea: disconfort gastric, greturi, ameteli, somnolenta, simptom alergic cu aparitie periodica (care dispar dupa un timp sau dupa micsorarea dozei). Produsul este contraindicat in faza acuta a infarctului de miocard, iar in timpul sarcinii nu se administreaza decat in cazuri extreme. In cazul pacientilor hepatici, dupa un tratament mai indelungat se efectueaza controale periodice de laborator. Produsul potenteaza sau amplifica efectul beta-blocant al agentilor hipotensivi, de aceea administrarea concomitenta cu aceste produse se efectueaza cu prudenta.

 
IMPORTANT!
Toate informatiile cuprinse in acest site au carcater STRICT INFORMATIV si nu pot inlocui indicatiile, sfaturile si prescriptiile personalului medical.Daca aveti probleme cu sanantatea sau credeti ca aveti probleme cu sanatatea, adresati-va medicului! Informatiile prezente in acest site nu se pot folosi sub nici o forma pentru diagnosticarea, tratarea sau prevenirea oricaror probleme de sanatate. Trebuie sa citi cu mare atentie prospectul! Informatiile si sfaturile legate de suplimentele nutritive nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii si de catre celelalte organisme abilitate si nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.

www.smartart.ro | web . print . id . photo