prospecte medicamente
dictionar medical
 cauta alfabetic prospecte de medicamente
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z 0-9
cauta medicament dupa nume
 cauta alfabetic in dictionarul medical
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z
cauta in dictionarul medical

Nu gasesti un medicament la farmacia de langa tine?

Farmaciile inscrise la pharmatrade.ro il pot avea. Il poti cauta in stocurile lor.
Daca momentan lipseste, poti lasa datele tale de contact, iar pharmatrade te va anunta cand acesta va fi disponibil intr-o farmacie.

medicament:

RHEOPYRIN

Prospecte medicamente

producator: Richter Gedeon

Prezentare farmaceutica: Fiole a 5 ml solutie injectabila continand fenilbutazona 250 mg si aminofenazona 750 mg (cutie cu 5 buc.).
Actiune terapeutica si

Indicatii: Aceleasi ca pentru Fenilbutazona; este de ales in cazurile acute, ca tratament de atac.

Mod de administrare: Injectie intramusculara profunda, 1 fiola zilnic sau la 2 zile (injectarea se face lent, bolnavul fiind culcat).

Reactii adverse si

Contraindicatii: Aceleasi ca pentru Fenilbutazona si Aminofenazona; poate provoca ameteli, tahicardie si alte simptome vegetative.

 
IMPORTANT!
Toate informatiile cuprinse in acest site au carcater STRICT INFORMATIV si nu pot inlocui indicatiile, sfaturile si prescriptiile personalului medical.Daca aveti probleme cu sanantatea sau credeti ca aveti probleme cu sanatatea, adresati-va medicului! Informatiile prezente in acest site nu se pot folosi sub nici o forma pentru diagnosticarea, tratarea sau prevenirea oricaror probleme de sanatate. Trebuie sa citi cu mare atentie prospectul! Informatiile si sfaturile legate de suplimentele nutritive nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii si de catre celelalte organisme abilitate si nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.

www.smartart.ro | web . print . id . photo