prospecte medicamente
dictionar medical
 cauta alfabetic prospecte de medicamente
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z 0-9
cauta medicament dupa nume
 cauta alfabetic in dictionarul medical
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z
cauta in dictionarul medical

Nu gasesti un medicament la farmacia de langa tine?

Farmaciile inscrise la pharmatrade.ro il pot avea. Il poti cauta in stocurile lor.
Daca momentan lipseste, poti lasa datele tale de contact, iar pharmatrade te va anunta cand acesta va fi disponibil intr-o farmacie.

medicament:

PROPANTELINA

Prospecte medicamente

producator: Terapia S.A.

Prezentare farmaceutica: Drajeuri continand propantelina bromura 15 mg (flac. cu 40 buc.).

Actiune terapeutica: Inhiba motilitatea si relaxeaza musculatura gastrointestinala spastica, relaxeaza spasmul biliar, inhiba secretia gastrica acida, prin actiune anticolinergica.

Indicatii: Afectiuni spastice gastrointestinale, ulcer gastric si duodenal (se asociaza cu antiacide), gastrite, hiperclorhidrie, diskinezii spastice biliare.

Mod de administrare: Ca antiseptic, 1-2 drajeuri (cu cel putin o ora inainte de masa) la nevoie, cel mult 8/zi; in ulcer, cate 1 drajeu inaintea meselor principale si 2 drajeuri la culcare.

Reactii adverse si

Contraindicatii: Aceleasi ca pentru Oxifenonium.

 
IMPORTANT!
Toate informatiile cuprinse in acest site au carcater STRICT INFORMATIV si nu pot inlocui indicatiile, sfaturile si prescriptiile personalului medical.Daca aveti probleme cu sanantatea sau credeti ca aveti probleme cu sanatatea, adresati-va medicului! Informatiile prezente in acest site nu se pot folosi sub nici o forma pentru diagnosticarea, tratarea sau prevenirea oricaror probleme de sanatate. Trebuie sa citi cu mare atentie prospectul! Informatiile si sfaturile legate de suplimentele nutritive nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii si de catre celelalte organisme abilitate si nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.

www.smartart.ro | web . print . id . photo