prospecte medicamente
dictionar medical
 cauta alfabetic prospecte de medicamente
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z 0-9
cauta medicament dupa nume
 cauta alfabetic in dictionarul medical
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z
cauta in dictionarul medical

Nu gasesti un medicament la farmacia de langa tine?

Farmaciile inscrise la pharmatrade.ro il pot avea. Il poti cauta in stocurile lor.
Daca momentan lipseste, poti lasa datele tale de contact, iar pharmatrade te va anunta cand acesta va fi disponibil intr-o farmacie.

medicament:

PERMAX

Prospecte medicamente

producator: EIPICO

Compozitie: Suspensie pentru uz intern continand mebendazol 0,02 g/ml.

Actiune terapeutica: Mebendazolul inhiba ireversibil asimilarea glucozei de catre helmintii susceptibili. In acest fel scade glicogenul endogen necesar pentru supravietuirea si reproducerea parazitului. Mebendazolul nu influenteaza concentratia glucozei din sangele gazdei, actiunea lui este locala si este foarte putin absorbit in sange.

Indicatii: Oxiuriaza, trichinelloza, ascaridioza, anchilostomiaza, in infectii simple sau mixte.

Contraindicatii: Hipersensibilitate la mebendazol.

Precautii: Nu s-a evidentiat ca mebendazolul ar fi eficient in hidatioza. Este recomandabil a nu se administra copiilor sub 2 ani.
Efecte adverse: Dureri abdominale trecatoare, diaree. Febra ca posibil raspuns la necroza tisulara indusa de medicament.

Mod de administrare: 1 lingurita in fiecare dimineata si seara timp de 3 zile consecutiv. Tratamentul se poate repeta dupa doua saptamani.

Forma de prezentare: Flacoane cu 30 ml suspensie.

 
IMPORTANT!
Toate informatiile cuprinse in acest site au carcater STRICT INFORMATIV si nu pot inlocui indicatiile, sfaturile si prescriptiile personalului medical.Daca aveti probleme cu sanantatea sau credeti ca aveti probleme cu sanatatea, adresati-va medicului! Informatiile prezente in acest site nu se pot folosi sub nici o forma pentru diagnosticarea, tratarea sau prevenirea oricaror probleme de sanatate. Trebuie sa citi cu mare atentie prospectul! Informatiile si sfaturile legate de suplimentele nutritive nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii si de catre celelalte organisme abilitate si nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.

www.smartart.ro | web . print . id . photo