prospecte medicamente
dictionar medical
 cauta alfabetic prospecte de medicamente
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z 0-9
cauta medicament dupa nume
 cauta alfabetic in dictionarul medical
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z
cauta in dictionarul medical

Nu gasesti un medicament la farmacia de langa tine?

Farmaciile inscrise la pharmatrade.ro il pot avea. Il poti cauta in stocurile lor.
Daca momentan lipseste, poti lasa datele tale de contact, iar pharmatrade te va anunta cand acesta va fi disponibil intr-o farmacie.

medicament:

ONE TABLET DAILY

Prospecte medicamente

producator: Europharm

Forma de prezentare: Drajeuri. Flacon cu 30 drajeuri.

Compozitie:

Vitamina A2500 UIVitamina B11 mgVitamina B122 mcg
Vitamina D400 UIVitamina B21 mgPantotenat de Ca1 mg
Vitamina E4 UIVitamina PP10 mgAcid folic100 mcg
Vitamina C30 mgVitamina B61 mg
Proprietati: Preparatul contine un complex vitaminic echilibrat, format din vitamine de prima importanta in metabolismul glucidelor, lipidelor si proteinelor.

Indicatii terapeutice: Pentru sustinerea biologica a efortului, dupa suprasolicitare, sau in carente de vitamine la sportivi. Pentru cresterea rezistentei organismului la infectii. Pentru ameliorarea starii de oboseala sau slabiciune si disconfort, datorate unei activitati fizice sau intelectuale intense sau de lunga durata. In anemiile datorate unor deficiente nutritionale. In convalescenta si la persoanele varstei a III-a, pentru ameliorarea starii de oboseala si inducerea senzatiei de confort.

Mod de administrare: Oral, 1 drajeu pe zi dimineata sau 2 drajeuri pe zi, in cazul in care necesarul de vitamine este crescut (sarcina, lactatie).

Conditii de pastrare: Se pastreaza ferit de caldura, lumina si umiditate.

 
IMPORTANT!
Toate informatiile cuprinse in acest site au carcater STRICT INFORMATIV si nu pot inlocui indicatiile, sfaturile si prescriptiile personalului medical.Daca aveti probleme cu sanantatea sau credeti ca aveti probleme cu sanatatea, adresati-va medicului! Informatiile prezente in acest site nu se pot folosi sub nici o forma pentru diagnosticarea, tratarea sau prevenirea oricaror probleme de sanatate. Trebuie sa citi cu mare atentie prospectul! Informatiile si sfaturile legate de suplimentele nutritive nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii si de catre celelalte organisme abilitate si nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.

www.smartart.ro | web . print . id . photo