prospecte medicamente
dictionar medical
 cauta alfabetic prospecte de medicamente
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z 0-9
cauta medicament dupa nume
 cauta alfabetic in dictionarul medical
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z
cauta in dictionarul medical

Nu gasesti un medicament la farmacia de langa tine?

Farmaciile inscrise la pharmatrade.ro il pot avea. Il poti cauta in stocurile lor.
Daca momentan lipseste, poti lasa datele tale de contact, iar pharmatrade te va anunta cand acesta va fi disponibil intr-o farmacie.

medicament:

NORBETALON

Prospecte medicamente

producator: Terapia S.A.

Prezentare farmaceutica: Fiole a 1 ml solutie injectabila continand nandrolona fenilpropionat 25 mg (cutie cu 3 buc.).

Actiune terapeutica: Steroid anabolizant, favorizeaza sinteza proteinelor; are actiune androgenica relativ slaba; efectul unei injectii se mentine circa o saptamana.

Indicatii: Cancer mamar metastatic, la femei; ca medicatie adjuvanta in osteoporoza senila si postmenopauza; casexie, convalescenta, ingrijire pre- si postoperatorie, arsuri, uremie, unele tipuri de anemie rebela; tratament prelungit cu glucocorticoizi, tratament cu citostatice si radioterapie intensive.

Mod de administrare: Intramuscular, la adult, obisnuit 1-2 fiole (25-50 mg) o data pe saptamana, in uremie 2-4 fiole/saptamanal; copii intre 2 si 13 ani - 1 fiola la fiecare 2-4 saptamani.
Reactii adverse si

Contraindicatii: Aceleasi ca pentru Decanofort; este interzis la sportivi (substanta dopanta).

 
IMPORTANT!
Toate informatiile cuprinse in acest site au carcater STRICT INFORMATIV si nu pot inlocui indicatiile, sfaturile si prescriptiile personalului medical.Daca aveti probleme cu sanantatea sau credeti ca aveti probleme cu sanatatea, adresati-va medicului! Informatiile prezente in acest site nu se pot folosi sub nici o forma pentru diagnosticarea, tratarea sau prevenirea oricaror probleme de sanatate. Trebuie sa citi cu mare atentie prospectul! Informatiile si sfaturile legate de suplimentele nutritive nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii si de catre celelalte organisme abilitate si nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.

www.smartart.ro | web . print . id . photo