prospecte medicamente
dictionar medical
 cauta alfabetic prospecte de medicamente
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z 0-9
cauta medicament dupa nume
 cauta alfabetic in dictionarul medical
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z
cauta in dictionarul medical

Nu gasesti un medicament la farmacia de langa tine?

Farmaciile inscrise la pharmatrade.ro il pot avea. Il poti cauta in stocurile lor.
Daca momentan lipseste, poti lasa datele tale de contact, iar pharmatrade te va anunta cand acesta va fi disponibil intr-o farmacie.

medicament:

MAXIMUM STRENGTH SINUS RELIEF

Prospecte medicamente

producator: Leiner Health Product Inc.

Compozitie: 1 comprimat contine: Paracetamol 500 mg; Pseudoefedrina clorhidrat 30 mg.

Actiune terapeutica: Maximum Strength Sinus Relief, prin cei doi ingredienti activi - paracetamol si pseudoefedrina - determina decongestionarea nazo-sinusala si ameliorarea simptomatologiei dureroase din cadrul sinuzitelor si afectiunilor respiratorii alergice sau virale. Asocierea efectului decongestionant nazo-sinusal al pseudoefedrinei cu efectul analgetic, antipiretic si slab antiinflamator al paracetamolului confera potenta maxima produsului.

Indicatii: Sinuzite, rinosinuzite; afectiuni respiratorii alergice si virale.

Contraindicatii: Alergie la paracetamol sau pseudoefedrina; cardiopatii, HTA; afectiuni tiroidiene, diabet; adenom de prostata; sarcina, lauzie.

Reactii adverse: La doze in exces: iritabilitate sau somnolenta, ameteli. Daca in 3 zile simptomatologia nu cedeaza se recomanda consult medical.

Interactiuni medicamentoase: Nu se asociaza cu IMAO.

Mod de administrare: Adulti si copii peste 12 ani: 2 comprimate/6 ore; maxim 8 comprimate /zi. Sub 12 ani: conform recomandarii medicului.

Forma de prezentare: Cutie cu 24 comprimate a 500 mg paracetamol + 30 mg pseudoefedrina clorhidrat. Se pastreza la 15 -25 grade Celsius, ferit de lumina si umiditate.

 
IMPORTANT!
Toate informatiile cuprinse in acest site au carcater STRICT INFORMATIV si nu pot inlocui indicatiile, sfaturile si prescriptiile personalului medical.Daca aveti probleme cu sanantatea sau credeti ca aveti probleme cu sanatatea, adresati-va medicului! Informatiile prezente in acest site nu se pot folosi sub nici o forma pentru diagnosticarea, tratarea sau prevenirea oricaror probleme de sanatate. Trebuie sa citi cu mare atentie prospectul! Informatiile si sfaturile legate de suplimentele nutritive nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii si de catre celelalte organisme abilitate si nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.

www.smartart.ro | web . print . id . photo