prospecte medicamente
dictionar medical
 cauta alfabetic prospecte de medicamente
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z 0-9
cauta medicament dupa nume
 cauta alfabetic in dictionarul medical
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z
cauta in dictionarul medical

Nu gasesti un medicament la farmacia de langa tine?

Farmaciile inscrise la pharmatrade.ro il pot avea. Il poti cauta in stocurile lor.
Daca momentan lipseste, poti lasa datele tale de contact, iar pharmatrade te va anunta cand acesta va fi disponibil intr-o farmacie.

medicament:

MASTOPROFEN

Prospecte medicamente

producator: Armedica

Prezentare farmaceutica: Crema continand progesteron 1,5 g si fenilbutazona 5 g/100 g (tub cu 35 g).

Actiune terapeutica: Aplicat local pe sani, actioneaza decongestiv si antiinflamator.

Indicatii: Mastodinie, congestia sanilor premenstrual; mastoza micro-chistica, adenoame mamare, mastoza fibrochistica (asociat tratamentului progestogen sistemic); pentru prevenirea recidivelor, dupa punctii evacuatoare ale chisturilor mamare si dupa interventii chirurgicale pentru fibroadenoame si mastoza fibrochistica.

Mod de administrare: In aplicatii locale, cu masaj usor, cate 2 g pentru fiecare san, zilnic, 15-25 zile/luna, ca tratament curativ, 10-12 zile/luna, in scop profilactic.

Contraindicatii: Alergie la fenilbutazona; prudenta la bolnavii cu ulcer gastro-duodenal, nefropatii si hepatopatii cronice, insuficienta cardiaca necompensata si diateze hemoragice prin deficit de coagulare.

 
IMPORTANT!
Toate informatiile cuprinse in acest site au carcater STRICT INFORMATIV si nu pot inlocui indicatiile, sfaturile si prescriptiile personalului medical.Daca aveti probleme cu sanantatea sau credeti ca aveti probleme cu sanatatea, adresati-va medicului! Informatiile prezente in acest site nu se pot folosi sub nici o forma pentru diagnosticarea, tratarea sau prevenirea oricaror probleme de sanatate. Trebuie sa citi cu mare atentie prospectul! Informatiile si sfaturile legate de suplimentele nutritive nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii si de catre celelalte organisme abilitate si nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.

www.smartart.ro | web . print . id . photo