prospecte medicamente
dictionar medical
 cauta alfabetic prospecte de medicamente
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z 0-9
cauta medicament dupa nume
 cauta alfabetic in dictionarul medical
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z
cauta in dictionarul medical

Nu gasesti un medicament la farmacia de langa tine?

Farmaciile inscrise la pharmatrade.ro il pot avea. Il poti cauta in stocurile lor.
Daca momentan lipseste, poti lasa datele tale de contact, iar pharmatrade te va anunta cand acesta va fi disponibil intr-o farmacie.

medicament:

LEVOVIST

Prospecte medicamente

producator: Leiras Oy Subsidiar Schering AG

Actiune terapeutica: Suspensie de microcristale de galactoza pentru examinarea ecografica a cavitatilor cardiace si a vaselor sanguine.

Indicatii: Ecografia Doppler uni sau bidimensionala, pentru urmarirea fluxului sanguin la pacientii la care intensitatea semnalului Doppler este insuficienta. Ecografie in modul B cu contrast.

Compozitie: 1 g de granule contine 999 mg de galactoza si 1 mg acid palmitic in concentratii de 200, 300 sau 400 mg/ml.

Mod de administrare: Pentru ecografia Doppler: 10-16 ml din concentratia de 200 mg/ml; 5-10 ml din concentratia de 300 mg/ml; 5-8 ml din concentratia de 400 mg/ml; pentru copii doza este in functie de varsta. Doza maxima recomandata: 6 injectari a cate o doza. Pentru ecografia in modul B cu contrast: 10 ml din concentratia de 300 mg/ml.

Contraindicatii: Galactozemia.

Efecte secundare: Rar, imediat dupa injectare pot aparea o senzatie de caldura, de rece sau durere in zona de injectare sau de-a lungul venei pe care se injecteaza. Modificari ale gustului, dispnee, modificari ale tensiunii arteriale si ale pulsului, greata si varsatura, cefalee, ameteala si manifestari cutanate au fost raportate in cazuri individuale.
Mod de prezentare: Pachet continand: 1 fiola de 20 ml cu 4 g granule; 1 ac;1 seringa de 20 ml, etalonata la 17, 11 si 8 ml; 1 fiola de plastic cu 20 ml de apa pentru injectare. Pachet continand: 1 fiola de 20 ml cu 2,5 g granule;1 ac;1 seringa de 20 ml, etalonata la 11, 7 si 5 ml; 1 fiola de plastic cu 20 ml de apa pentru injectare.

 
IMPORTANT!
Toate informatiile cuprinse in acest site au carcater STRICT INFORMATIV si nu pot inlocui indicatiile, sfaturile si prescriptiile personalului medical.Daca aveti probleme cu sanantatea sau credeti ca aveti probleme cu sanatatea, adresati-va medicului! Informatiile prezente in acest site nu se pot folosi sub nici o forma pentru diagnosticarea, tratarea sau prevenirea oricaror probleme de sanatate. Trebuie sa citi cu mare atentie prospectul! Informatiile si sfaturile legate de suplimentele nutritive nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii si de catre celelalte organisme abilitate si nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.

www.smartart.ro | web . print . id . photo