prospecte medicamente
dictionar medical
 cauta alfabetic prospecte de medicamente
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z 0-9
cauta medicament dupa nume
 cauta alfabetic in dictionarul medical
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z
cauta in dictionarul medical

Nu gasesti un medicament la farmacia de langa tine?

Farmaciile inscrise la pharmatrade.ro il pot avea. Il poti cauta in stocurile lor.
Daca momentan lipseste, poti lasa datele tale de contact, iar pharmatrade te va anunta cand acesta va fi disponibil intr-o farmacie.

medicament:

KIDROLASE, PULB.LIOF.

Prospecte medicamente

producator: Lab. Roger Bellon

Prezentare farmaceutica: Preparat injectabil, 1 flacon contine pulbere liofilizata pentru uz parenteral corespunzand la 10.000 UI de L-asparaginaza si 48,6 mg glicina.

Indicatii: Leucemii acute mieloblastice si leucemii acute limfoblastice, meningite leucemice, limfoame non-Hodgkiniene.

Mod de administrare: Urmati recomandarile medicului. Dupa prepararea solutiei, aceasta nu poate fi pastrata decat in caz exceptional la frigider, la +4 grade Celsius, timp de 48 de ore. Se administreaza numai in mediu spitalicesc.

Precautii: In caz de diabet zaharat, avertizati medicul.

Reactii adverse: Poate determina la unele persoane efecte mai mult sau mai putin suparatoare cum ar fi tulburari digestive, fenomene alergice, edem Quincke, reactii febrile, rash, prurit cutanat, amenoree, azoospermie, modificari ale probelor biochimice hepatice si pancreatice.

Contraindicatii: Insuficienta hepatica, pancreatita. Hipersensibilitate la asparaginaza, sarcina, alaptare.

 
IMPORTANT!
Toate informatiile cuprinse in acest site au carcater STRICT INFORMATIV si nu pot inlocui indicatiile, sfaturile si prescriptiile personalului medical.Daca aveti probleme cu sanantatea sau credeti ca aveti probleme cu sanatatea, adresati-va medicului! Informatiile prezente in acest site nu se pot folosi sub nici o forma pentru diagnosticarea, tratarea sau prevenirea oricaror probleme de sanatate. Trebuie sa citi cu mare atentie prospectul! Informatiile si sfaturile legate de suplimentele nutritive nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii si de catre celelalte organisme abilitate si nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.

www.smartart.ro | web . print . id . photo