prospecte medicamente
dictionar medical
 cauta alfabetic prospecte de medicamente
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z 0-9
cauta medicament dupa nume
 cauta alfabetic in dictionarul medical
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z
cauta in dictionarul medical

Nu gasesti un medicament la farmacia de langa tine?

Farmaciile inscrise la pharmatrade.ro il pot avea. Il poti cauta in stocurile lor.
Daca momentan lipseste, poti lasa datele tale de contact, iar pharmatrade te va anunta cand acesta va fi disponibil intr-o farmacie.

medicament:

HIPAZIN

Prospecte medicamente

producator: Armedica

Prezentare farmaceutica: Comprimate continand reserpina 0,1 mg si dihidralazina 10 mg (flacon cu 50 buc.).

Actiune terapeutica: Hipotensiv cu actiune lenta si prelungita; reserpina blocheaza terminatiile noradrenergice si hidralazina provoaca vasodilatatie directa (ambele medicamente actioneaza sinergic); reserpina are si proprietati sedative.

Indicatii: Hipertensiune esentiala, forme moderate (in asociatie cu un diuretic).

Mod de administrare: Cate 1-2 comprimate de 3 ori/zi (dupa mese).

Reactii adverse: Uneori oboseala, congestie cu obstructie nazala; rareori stare depresiva.

Contraindicatii: Stari depresive, alergie la una din componente; prudenta in timpul sarcinii si alaptarii, in boala ulceroasa, colita ulceroasa, in caz de antecedente depresive, la bolnavii cu accidente cerebro-vasculare si in bolile renale grave; se recomanda intreruperea medicatiei inaintea interventiilor chirurgicale (sunt posibile accidente hipotensive); prudenta la persoanele cu profesii care solicita concentrarea intensa si prelungita a functiilor psihice; prudenta in asocierea cu digitalice si chinidina (risc crescut de aritmii).

 
IMPORTANT!
Toate informatiile cuprinse in acest site au carcater STRICT INFORMATIV si nu pot inlocui indicatiile, sfaturile si prescriptiile personalului medical.Daca aveti probleme cu sanantatea sau credeti ca aveti probleme cu sanatatea, adresati-va medicului! Informatiile prezente in acest site nu se pot folosi sub nici o forma pentru diagnosticarea, tratarea sau prevenirea oricaror probleme de sanatate. Trebuie sa citi cu mare atentie prospectul! Informatiile si sfaturile legate de suplimentele nutritive nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii si de catre celelalte organisme abilitate si nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.

www.smartart.ro | web . print . id . photo