prospecte medicamente
dictionar medical
 cauta alfabetic prospecte de medicamente
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z 0-9
cauta medicament dupa nume
 cauta alfabetic in dictionarul medical
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z
cauta in dictionarul medical

Nu gasesti un medicament la farmacia de langa tine?

Farmaciile inscrise la pharmatrade.ro il pot avea. Il poti cauta in stocurile lor.
Daca momentan lipseste, poti lasa datele tale de contact, iar pharmatrade te va anunta cand acesta va fi disponibil intr-o farmacie.

medicament:

GYNO - TRAVOGEN

Prospecte medicamente

producator: Schering AG

Actiune terapeutica: Produs antimicotic pentru administrare intravaginala.

Indicatii: Micoze vulvo-vaginale cu diferite tipuri de levuri inclusiv in asociere cu un antibiotic in cazul infectiilor mixte cu bacterii grampozitive.

Compozitie: Ovul vaginal cu 600 mg isoconazolnitrat.

Contraindicatii: Alergie cunoscuta la cetilstearilalcool.

Efecte secundare: Local rar usturimi, prurit sau accentuarea simptomelor anterioare. Prudenta la administrarea in sarcina.

Mod de administrare: Un singur ovul introdus profund intravaginal. Nu se va utiliza in timpul menstruatiei. Este indicat ca si partenerul sa foloseasca un produs antimicotic local.

Forma de prezentare: Cutii cu 1 ovul de 600 mg.

 
IMPORTANT!
Toate informatiile cuprinse in acest site au carcater STRICT INFORMATIV si nu pot inlocui indicatiile, sfaturile si prescriptiile personalului medical.Daca aveti probleme cu sanantatea sau credeti ca aveti probleme cu sanatatea, adresati-va medicului! Informatiile prezente in acest site nu se pot folosi sub nici o forma pentru diagnosticarea, tratarea sau prevenirea oricaror probleme de sanatate. Trebuie sa citi cu mare atentie prospectul! Informatiile si sfaturile legate de suplimentele nutritive nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii si de catre celelalte organisme abilitate si nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.

www.smartart.ro | web . print . id . photo