prospecte medicamente
dictionar medical
 cauta alfabetic prospecte de medicamente
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z 0-9
cauta medicament dupa nume
 cauta alfabetic in dictionarul medical
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z
cauta in dictionarul medical

Nu gasesti un medicament la farmacia de langa tine?

Farmaciile inscrise la pharmatrade.ro il pot avea. Il poti cauta in stocurile lor.
Daca momentan lipseste, poti lasa datele tale de contact, iar pharmatrade te va anunta cand acesta va fi disponibil intr-o farmacie.

medicament:

FUROMID

Prospecte medicamente

producator: Laboratoarele Magistra

Compozitie: Capsule cu 40 mg furosemid.
Actiune farmacoterapeutica: Diuretic de ansa. Creste excretia de sodiu, potasiu, clor. Nu este influentat de echilibrul acido-bazic. Efectul diuretic se manifesta dupa 1/2 ora, este maxim dupa circa 4 ore si dureaza 6-12 ore. Are si actiune antihipertensiva, scade debitul cardiac si volemia.

Indicatii: Toate tipurile de edeme. Edem pulmonar acut. Edem cerebral. Hipertensiune arteriala, singur sau asociat cu alte antihipertensive.

Contraindicatii: Glomerulonefrita acuta, insuficienta hepatica avansata, hipopotasemie, intoxicatie cu digitalice.
Efecte adverse: Astenie, diaree, vome, hipopotasemie.

Mod de administrare: Adulti, 1-2 capsule zilnic. Ca antihipertensiv o capsula zilnic sau la 2-3 zile. Copii, 1-3 mg/kg corp/zi.

Forma de prezentare: Flacoane de polistiren cu capac de polietilena cu 30 capsule.

 
IMPORTANT!
Toate informatiile cuprinse in acest site au carcater STRICT INFORMATIV si nu pot inlocui indicatiile, sfaturile si prescriptiile personalului medical.Daca aveti probleme cu sanantatea sau credeti ca aveti probleme cu sanatatea, adresati-va medicului! Informatiile prezente in acest site nu se pot folosi sub nici o forma pentru diagnosticarea, tratarea sau prevenirea oricaror probleme de sanatate. Trebuie sa citi cu mare atentie prospectul! Informatiile si sfaturile legate de suplimentele nutritive nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii si de catre celelalte organisme abilitate si nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.

www.smartart.ro | web . print . id . photo