prospecte medicamente
dictionar medical
 cauta alfabetic prospecte de medicamente
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z 0-9
cauta medicament dupa nume
 cauta alfabetic in dictionarul medical
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z
cauta in dictionarul medical

Nu gasesti un medicament la farmacia de langa tine?

Farmaciile inscrise la pharmatrade.ro il pot avea. Il poti cauta in stocurile lor.
Daca momentan lipseste, poti lasa datele tale de contact, iar pharmatrade te va anunta cand acesta va fi disponibil intr-o farmacie.

medicament:

FRENASMA, SIROP

Prospecte medicamente

producator: Faran

Compozitie: 1 comprimat contine: Ketotifen 1 mg. Excipienti q.s. 1 lingurita sirop contine: Ketotifen 1 mg.

Actiune terapeutica: Frenasma inhiba degranularea mastocitara, fiind un antihistaminic competitiv pe receptorii H1, ceea ce ii confera proprietati anafilactice si antialergice.

Indicatii: Tratamentul profilactic de lunga durata al: astmului bronsic, toate tipurile bronsitelor alergice, tulburarilor astmatice determinate de guturaiul de fan sau alte polinoze. Tratamentul profilactic si curativ al: rinitei alergice, rinoconjunctivitei alergice, dermatozelor alergice, alergiilor multiple.

Contraindicatii: Copii sub 6 luni; in timpul sarcinii si alaptarii.

Reactii adverse: Sedare, uscaciunea gurii, tulburari digestive, greata, voma, constipatie, manifestari care nu impun intreruperea tratamentului.

Interactiuni medicamentoase: Frenasma potenteaza actiunea sedativelor, hipnoticelor, antihistaminicelor si alcoolului. In timpul administrarii impreuna cu antidiabetice orale poate aparea trombocitopenie, dar este reversibila.

Mod de administrare: Pentru adulti si copii peste 3 ani cate un comprimat sau o lingurita de sirop de 2 ori pe zi, dimineata si seara, in timpul meselor.

Forma de prezentare: Cutie cu 30 comprimate a 1 mg ketotifen. Flacon de 100 ml (1 mg/5 ml) sirop a 1 mg/5 ml ketotifen.

 
IMPORTANT!
Toate informatiile cuprinse in acest site au carcater STRICT INFORMATIV si nu pot inlocui indicatiile, sfaturile si prescriptiile personalului medical.Daca aveti probleme cu sanantatea sau credeti ca aveti probleme cu sanatatea, adresati-va medicului! Informatiile prezente in acest site nu se pot folosi sub nici o forma pentru diagnosticarea, tratarea sau prevenirea oricaror probleme de sanatate. Trebuie sa citi cu mare atentie prospectul! Informatiile si sfaturile legate de suplimentele nutritive nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii si de catre celelalte organisme abilitate si nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.

www.smartart.ro | web . print . id . photo