prospecte medicamente
dictionar medical
 cauta alfabetic prospecte de medicamente
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z 0-9
cauta medicament dupa nume
 cauta alfabetic in dictionarul medical
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z
cauta in dictionarul medical

Nu gasesti un medicament la farmacia de langa tine?

Farmaciile inscrise la pharmatrade.ro il pot avea. Il poti cauta in stocurile lor.
Daca momentan lipseste, poti lasa datele tale de contact, iar pharmatrade te va anunta cand acesta va fi disponibil intr-o farmacie.

medicament:

FERRO-GRADUMET

Prospecte medicamente

producator: Galenika

Prezentare farmaceutica: Drajeuri retard continand sulfat feros anhidru 325 mg, corespunzator la 105 mg fier (cutie cu 30 buc.).
Actiune terapeutica si

Indicatii: Aceleasi ca pentru Ferglurom (preparat romanesc).

Mod de administrare: Oral, cate un drajeu o data pe zi, inainte de masa.
Reactii adverse si

Contraindicatii: Aceleasi ca pentru Ferglurom; fenomenele nedorite gastro-intestinale - greata, voma, diaree, constipatie - sunt mai rare si adesea minore; nu se recomanda la copii sub 12 ani.

 
IMPORTANT!
Toate informatiile cuprinse in acest site au carcater STRICT INFORMATIV si nu pot inlocui indicatiile, sfaturile si prescriptiile personalului medical.Daca aveti probleme cu sanantatea sau credeti ca aveti probleme cu sanatatea, adresati-va medicului! Informatiile prezente in acest site nu se pot folosi sub nici o forma pentru diagnosticarea, tratarea sau prevenirea oricaror probleme de sanatate. Trebuie sa citi cu mare atentie prospectul! Informatiile si sfaturile legate de suplimentele nutritive nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii si de catre celelalte organisme abilitate si nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.

www.smartart.ro | web . print . id . photo