prospecte medicamente
dictionar medical
 cauta alfabetic prospecte de medicamente
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z 0-9
cauta medicament dupa nume
 cauta alfabetic in dictionarul medical
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z
cauta in dictionarul medical

Nu gasesti un medicament la farmacia de langa tine?

Farmaciile inscrise la pharmatrade.ro il pot avea. Il poti cauta in stocurile lor.
Daca momentan lipseste, poti lasa datele tale de contact, iar pharmatrade te va anunta cand acesta va fi disponibil intr-o farmacie.

medicament:

FENILBUTAZONA

Prospecte medicamente

producator: Sintofarm S.A.

Indicatii: Reumatism poliarticular acut, poliartrita reumatoida, spondilartrita anchilozanta, artroza, discopatii, periartrite, miozite; accesul de guta; tromboflebite superficiale.

Contraindicatii: Maladia ulceroasa, sensibilitate fata de fenilbutazona, diaree.

Reactii adverse: Pot aparea fenomene de intoleranta (eruptii urticariene) mai mult datorita unei sensibilitati individuale si mai putin toxicitatii fenilbutazonei. Fenilbutazona poate reactiva ulcerul gastroduodenal.

Mod de administrare: Adulti: de 2 ori pe zi dimineata si seara, cate 1 supozitor, 7-10 zile, apoi eventual intretinere cu 1 supozitor/zi (cu pauze de 1-2 zile in fiecare saptamana); copii (peste 6 ani): 5-10 mg/kg corp si zi. In timpul tratamentului se recomanda regim desodat si evitarea bauturilor alcoolice.

 
IMPORTANT!
Toate informatiile cuprinse in acest site au carcater STRICT INFORMATIV si nu pot inlocui indicatiile, sfaturile si prescriptiile personalului medical.Daca aveti probleme cu sanantatea sau credeti ca aveti probleme cu sanatatea, adresati-va medicului! Informatiile prezente in acest site nu se pot folosi sub nici o forma pentru diagnosticarea, tratarea sau prevenirea oricaror probleme de sanatate. Trebuie sa citi cu mare atentie prospectul! Informatiile si sfaturile legate de suplimentele nutritive nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii si de catre celelalte organisme abilitate si nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.

www.smartart.ro | web . print . id . photo