prospecte medicamente
dictionar medical
 cauta alfabetic prospecte de medicamente
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z 0-9
cauta medicament dupa nume
 cauta alfabetic in dictionarul medical
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z
cauta in dictionarul medical

Nu gasesti un medicament la farmacia de langa tine?

Farmaciile inscrise la pharmatrade.ro il pot avea. Il poti cauta in stocurile lor.
Daca momentan lipseste, poti lasa datele tale de contact, iar pharmatrade te va anunta cand acesta va fi disponibil intr-o farmacie.

medicament:

ENTEROLACTIL

Prospecte medicamente

producator: Bactolact

Prezentare farmaceutica: Flacoane continand pulbere liofilizata de Lactobacillus acidophilus si Lactobacillus casei 0,25 g sau 0,40 g.

Actiune terapeutica: Preparat concentrat, stabil, de germeni acidofili, care favorizeaza fermentatia lactica in intestin.

Indicatii: Diaree, enterite si enterocolite (ca medicatie adjuvanta), profilaxia si tratamentul tulburarilor intestinale provocate de chimioterapice-antibiotice.

Mod de administrare: Copii 1-4 luni: 1 flacon a 0,25 g/zi, in 3 prize; 4 luni-1 an: 1 flacon a 0,25 g/zi in 2 prize; 1-10 ani: 1 1/2 flacon a 0,25 g/zi in 2 prize; 10-15 ani, 2 flacoane a 0,25 g/zi, in 2 prize. Adulti si copii peste 15 ani: 2 flacoane a 0,40 g/zi in 2 prize. Se administreaza oral, cu 1/2 de ora inainte de mese.

 
IMPORTANT!
Toate informatiile cuprinse in acest site au carcater STRICT INFORMATIV si nu pot inlocui indicatiile, sfaturile si prescriptiile personalului medical.Daca aveti probleme cu sanantatea sau credeti ca aveti probleme cu sanatatea, adresati-va medicului! Informatiile prezente in acest site nu se pot folosi sub nici o forma pentru diagnosticarea, tratarea sau prevenirea oricaror probleme de sanatate. Trebuie sa citi cu mare atentie prospectul! Informatiile si sfaturile legate de suplimentele nutritive nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii si de catre celelalte organisme abilitate si nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.

www.smartart.ro | web . print . id . photo