prospecte medicamente
dictionar medical
 cauta alfabetic prospecte de medicamente
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z 0-9
cauta medicament dupa nume
 cauta alfabetic in dictionarul medical
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z
cauta in dictionarul medical

Nu gasesti un medicament la farmacia de langa tine?

Farmaciile inscrise la pharmatrade.ro il pot avea. Il poti cauta in stocurile lor.
Daca momentan lipseste, poti lasa datele tale de contact, iar pharmatrade te va anunta cand acesta va fi disponibil intr-o farmacie.

medicament:

EFORTEX

Prospecte medicamente

producator: Terapia S.A.

Prezentare farmaceutica: Drajeuri continand glicocol 50 mg, acid glutamic 30 mg, tirozina 87 mg, aspartat de potasiu 75 mg, aspartat de magneziu 75 mg, cafeina 30 mg (cutii cu 50 sau 100 drajeuri in folie ambutisata).

Actiune terapeutica: Prin aminoacizii, mineralele si cafeina continute usureaza efortul neuromuscular, indeparteaza senzatia de oboseala si favorizeaza procesele de refacere dupa efort.

Indicatii: Stari de oboseala in conditiile unor eforturi intense si de durata, in convalescenta si de alte cauze; pregatirea biologica a sportivilor de performanta (indeosebi in sporturile de forta-rezistenta).

Mod de administrare: Cate 1-3 drajeuri de 3-4 ori/zi (de preferinta in timpul meselor).

Reactii adverse: Dozele excesive pot produce nervozitate, insomnie, tremor, palpitatii (prin excesul de cafeina).

Contraindicatii: Stari de excitatie, insomnie, tahicardie, aritmii, boala coronariana, boala ulceroasa (dozele mari).

 
IMPORTANT!
Toate informatiile cuprinse in acest site au carcater STRICT INFORMATIV si nu pot inlocui indicatiile, sfaturile si prescriptiile personalului medical.Daca aveti probleme cu sanantatea sau credeti ca aveti probleme cu sanatatea, adresati-va medicului! Informatiile prezente in acest site nu se pot folosi sub nici o forma pentru diagnosticarea, tratarea sau prevenirea oricaror probleme de sanatate. Trebuie sa citi cu mare atentie prospectul! Informatiile si sfaturile legate de suplimentele nutritive nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii si de catre celelalte organisme abilitate si nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.

www.smartart.ro | web . print . id . photo