prospecte medicamente
dictionar medical
 cauta alfabetic prospecte de medicamente
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z 0-9
cauta medicament dupa nume
 cauta alfabetic in dictionarul medical
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z
cauta in dictionarul medical

Nu gasesti un medicament la farmacia de langa tine?

Farmaciile inscrise la pharmatrade.ro il pot avea. Il poti cauta in stocurile lor.
Daca momentan lipseste, poti lasa datele tale de contact, iar pharmatrade te va anunta cand acesta va fi disponibil intr-o farmacie.

medicament:

DOSTINEX, COMPR.

Prospecte medicamente

producator: Farmitalia

Prezentare farmaceutica: Comprimate continand cabergolina 500 mg (cutie cu 8 buc.).

Actiune terapeutica: Derivat de ergolina dopaminergic, cu actiune de reducere a prolactinei, puternica si de lunga durata. Cabergolina actioneaza direct pe receptorii D2 dopaminici la nivel hipofizar, inhiband astfel secretia de prolactina. Dostinex descreste nivelul prolactinei serice dupa 3 ore de la administrare si efectul dureaza intre 7-28 de ore.

Indicatii: Reducerea sau suprimarea lactatiei, iar la barbati impotenta sau scaderea libidoului.

Mod de administrare: Per os, preferabil in timpul meselor. Pentru prevenirea lactatiei: 2 comprimate intr-o doza unica. Pentru intreruperea lactatiei: 1/2 comprimat la 12 ore, 2 zile. In hiperprolactinemie: 1/2-1 comprimat de 1-2 ori/saptamana.

Contraindicatii: Alergie la produs, insuficienta hepatica, sarcina, asocierea cu antipsihotice.

 
IMPORTANT!
Toate informatiile cuprinse in acest site au carcater STRICT INFORMATIV si nu pot inlocui indicatiile, sfaturile si prescriptiile personalului medical.Daca aveti probleme cu sanantatea sau credeti ca aveti probleme cu sanatatea, adresati-va medicului! Informatiile prezente in acest site nu se pot folosi sub nici o forma pentru diagnosticarea, tratarea sau prevenirea oricaror probleme de sanatate. Trebuie sa citi cu mare atentie prospectul! Informatiile si sfaturile legate de suplimentele nutritive nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii si de catre celelalte organisme abilitate si nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.

www.smartart.ro | web . print . id . photo