prospecte medicamente
dictionar medical
 cauta alfabetic prospecte de medicamente
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z 0-9
cauta medicament dupa nume
 cauta alfabetic in dictionarul medical
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z
cauta in dictionarul medical

Nu gasesti un medicament la farmacia de langa tine?

Farmaciile inscrise la pharmatrade.ro il pot avea. Il poti cauta in stocurile lor.
Daca momentan lipseste, poti lasa datele tale de contact, iar pharmatrade te va anunta cand acesta va fi disponibil intr-o farmacie.

medicament:

DICLOFENAC, SUPOZITOARE

Prospecte medicamente

producator: Antibiotice-Iasi

Compozitie: Supozitoare continand 0,10 g diclofenac sodic, sarea de sodiu a acidului 2-(2,6 dichlorphenyl)-aminobenzen acetic si excipienti pana la 2,20 g.
Actiune farmacoterapeutica: Antiinflamator nesteroidic, actionand prin inhibitia biosintezei de prostaglandine. Are efect antiinflamator, antireumatic, slab antipiretic si usor antiagregant plachetar. Concentratia maxima plasmatica se realizeaza la aproximativ o ora dupa administrarea produsului, 99,7% din substanta circula legata de proteinele plasmatice, se metabolizeaza la nivel hepatic si se elimina in majoritate prin urina sub forma de metaboliti.

Indicatii: Reumatismul degenerativ si inflamator - artroze, poliartrita reumatoida, spondilita anchilopoietica; patologia discovertebrala; reumatismul extraarticular; inflamatii si edeme posttraumatice in O.R.L. si stomatologie; guta; dismenoree.

Contraindicatii: Ulcer gastric si duodenal, hipersensibilitate la diclofenac, la persoanele cu reactie alergica (astm, urticarie, rinita alergica) la aspirina sau alti inhibitori ai prostaglandinsintetazei. In cazul afectiunilor infectioase sau cu acest risc, trebuie luat in consideratie raportul beneficiu - risc terapeutic, existand posibilitatea inducerii unei scaderi a capacitatii apararii naturale a organismului.

Precautii: Se impun la pacientii cu ulcer gastric sau duodenal in antecedente si in cazul leziunilor hepatice si renale.

Reactii adverse: Pot aparea: vertij, epigastralgii, reactii de hipersensibilizare, usoara crestere a transaminazelor serice.

Mod de administrare: Intrarectal 100 mg (1 supozitor) pe zi, eventual 1 supozitor seara asociat tratamentului per os pana la completarea dozei de 150 mg pe zi.

Prezentare farmaceutica: Cutii cu 2 plachete a 3 supozitoare.

 
IMPORTANT!
Toate informatiile cuprinse in acest site au carcater STRICT INFORMATIV si nu pot inlocui indicatiile, sfaturile si prescriptiile personalului medical.Daca aveti probleme cu sanantatea sau credeti ca aveti probleme cu sanatatea, adresati-va medicului! Informatiile prezente in acest site nu se pot folosi sub nici o forma pentru diagnosticarea, tratarea sau prevenirea oricaror probleme de sanatate. Trebuie sa citi cu mare atentie prospectul! Informatiile si sfaturile legate de suplimentele nutritive nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii si de catre celelalte organisme abilitate si nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.

www.smartart.ro | web . print . id . photo