prospecte medicamente
dictionar medical
 cauta alfabetic prospecte de medicamente
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z 0-9
cauta medicament dupa nume
 cauta alfabetic in dictionarul medical
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z
cauta in dictionarul medical

Nu gasesti un medicament la farmacia de langa tine?

Farmaciile inscrise la pharmatrade.ro il pot avea. Il poti cauta in stocurile lor.
Daca momentan lipseste, poti lasa datele tale de contact, iar pharmatrade te va anunta cand acesta va fi disponibil intr-o farmacie.

medicament:

DERMOFARM, CREMA PENTRU BATATURI

Prospecte medicamente

producator: Farmec

Forma de prezentare: Crema ce contine acid salicilic 10,0%, acid benzoic 3,0%, Vitamina A 1,0%, excipient pana la 100 grame. Tub de polietilena 85 g e.

Actiune terapeutica: Keratolitica (de distrugere si indepartare a tesuturilor moarte) datorata prezentei acidului salicilic si acidului benzoic. De regenerare a celulelor epiteliale dupa eliminarea celor moarte, datorata prezentei Vitaminei A.

Indicatii: Se recomanda in tratamentul bataturilor si suprafetelor cu hiperkeratoza (cu pielea intarita) a calcaielor.

Mod de intrebuintare: Se tin in apa calda 10 minute, dupa care se aplica crema numai pe bataturi sau pe calcaie. Se trage pe picior o soseta din bumbac. Dupa 3-8 ore se indeparteaza suprafetele tari cu un cutit cosmetic. Tratamentul se repeta 3 zile consecutiv pentru calcaie sau bataturi superficiale si 10 zile pentru cele profunde.

Precautii: A nu se aplica pe fata, pe pielea normala sau pe cea lezata A nu se lasa la indemana copiilor A nu se pastra la temperaturi mai mari de 30 grade Celsius

Valabilitate: 12 luni.

 
IMPORTANT!
Toate informatiile cuprinse in acest site au carcater STRICT INFORMATIV si nu pot inlocui indicatiile, sfaturile si prescriptiile personalului medical.Daca aveti probleme cu sanantatea sau credeti ca aveti probleme cu sanatatea, adresati-va medicului! Informatiile prezente in acest site nu se pot folosi sub nici o forma pentru diagnosticarea, tratarea sau prevenirea oricaror probleme de sanatate. Trebuie sa citi cu mare atentie prospectul! Informatiile si sfaturile legate de suplimentele nutritive nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii si de catre celelalte organisme abilitate si nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.

www.smartart.ro | web . print . id . photo