prospecte medicamente
dictionar medical
 cauta alfabetic prospecte de medicamente
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z 0-9
cauta medicament dupa nume
 cauta alfabetic in dictionarul medical
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z
cauta in dictionarul medical

Nu gasesti un medicament la farmacia de langa tine?

Farmaciile inscrise la pharmatrade.ro il pot avea. Il poti cauta in stocurile lor.
Daca momentan lipseste, poti lasa datele tale de contact, iar pharmatrade te va anunta cand acesta va fi disponibil intr-o farmacie.

medicament:

DERMOFARM, CREMA ANTIACNEICA CU IHTIOL

Prospecte medicamente

producator: Farmec

Forma de prezentare: Crema tip pasta ce contine ihtiol 5,0%, sulf 3,0%, oxid de zinc 10,0%, fenosept 0,002%, excipient pana la 100 g. Tub de polietilena 70 ml e.

Actiune terapeutica: Antiinflamatoare si astringenta, datorata prezentei oxidului de zinc si ihtiolului. Antiseptica datorata prezentei fenoseptului si sulfului.

Indicatii: In toate tipurile de acnee.
Mod de intrebuintare: Se aplica seara in strat compact pe portiunile acneice, tamponate in prealabil cu Lotiunea antiseptica pentru fata - Dermofarm. Se lasa sa actioneze pana dimineata, apoi se indeparteaza cu ajutorul aceleiasi lotiuni.

Precautii: A nu se lasa la indemana copiilor
Valabilitate: 12 luni.

 
IMPORTANT!
Toate informatiile cuprinse in acest site au carcater STRICT INFORMATIV si nu pot inlocui indicatiile, sfaturile si prescriptiile personalului medical.Daca aveti probleme cu sanantatea sau credeti ca aveti probleme cu sanatatea, adresati-va medicului! Informatiile prezente in acest site nu se pot folosi sub nici o forma pentru diagnosticarea, tratarea sau prevenirea oricaror probleme de sanatate. Trebuie sa citi cu mare atentie prospectul! Informatiile si sfaturile legate de suplimentele nutritive nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii si de catre celelalte organisme abilitate si nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.

www.smartart.ro | web . print . id . photo