prospecte medicamente
dictionar medical
 cauta alfabetic prospecte de medicamente
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z 0-9
cauta medicament dupa nume
 cauta alfabetic in dictionarul medical
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z
cauta in dictionarul medical

Nu gasesti un medicament la farmacia de langa tine?

Farmaciile inscrise la pharmatrade.ro il pot avea. Il poti cauta in stocurile lor.
Daca momentan lipseste, poti lasa datele tale de contact, iar pharmatrade te va anunta cand acesta va fi disponibil intr-o farmacie.

medicament:

C-MED-100®

Prospecte medicamente

producator: C-Med-100

Prezentare farmaceutica: capsule continand extract standardizat de Gheara Pisicii (Uncaria tomentosa)

Ingredienti activi: Extract standardizat de Gheara Pisicii (Uncaria Tomentosa) obtinut printr-o metoda de extractie brevetata in SUA (US Patent no. 6039949) care contine 8% sau mai mult carboxi-alchil esteri cu o solubilitate de 100% in apa, avand astfel o accesibilitate bilogica foarte ridicata.


Indicatii: C-Med-100 este recomandat pentru stimularea imunitatii, reducerea procesului inflamator, pentru imbunatatirea starii tegumentelor si in recuperarea post chimioterapie si radioterapie, in recuperarea dupa un traumatism, in perioada de convalescenta si pentru prevenirea infectiilor gripale.

Actiune terapeutica: C-Med-100 ajuta la intarirea sistemului imunitar prin stimularea procesului de reparatie fiziologica a ADN-ului si a procesului de refacere celulara si la reducerea procesului inflamator pe cale naturala.

Contraindicatii: Pacientii care urmeaza sa suporte transplanturi de maduva sau de alte organe sau pe durata terapiei imunosupresoare.

Precautii/

Efecte secundare: Nu lasati la indemana copiilor. Femeile gravide, cele care alapteaza sau persoanele care iau medicamente pe baza de reteta trebuie sa consulte un medic inainte de a utiliza C-MED-100. Studiile nu au identificat efecte secundare.

Mod de administrare: 2 capsule zilnic

 
IMPORTANT!
Toate informatiile cuprinse in acest site au carcater STRICT INFORMATIV si nu pot inlocui indicatiile, sfaturile si prescriptiile personalului medical.Daca aveti probleme cu sanantatea sau credeti ca aveti probleme cu sanatatea, adresati-va medicului! Informatiile prezente in acest site nu se pot folosi sub nici o forma pentru diagnosticarea, tratarea sau prevenirea oricaror probleme de sanatate. Trebuie sa citi cu mare atentie prospectul! Informatiile si sfaturile legate de suplimentele nutritive nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii si de catre celelalte organisme abilitate si nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.

www.smartart.ro | web . print . id . photo