prospecte medicamente
dictionar medical
 cauta alfabetic prospecte de medicamente
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z 0-9
cauta medicament dupa nume
 cauta alfabetic in dictionarul medical
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z
cauta in dictionarul medical

Nu gasesti un medicament la farmacia de langa tine?

Farmaciile inscrise la pharmatrade.ro il pot avea. Il poti cauta in stocurile lor.
Daca momentan lipseste, poti lasa datele tale de contact, iar pharmatrade te va anunta cand acesta va fi disponibil intr-o farmacie.

medicament:

COFFEINUM NATRIUM BENZOICUM

Prospecte medicamente

producator: Sicomed

Compozitie: Fiole continand cafeina: 0,125 g, benzoat de sodiu: 0,125 g.

Indicatii: Datorita actiunii excitante cerebrale, fiind si un analeptic cardiovascular si vasodilatator al vaselor splanhnice, cerebrale si coronare, preparatul este indicat in stari de precolaps; in boli infectioase, narcoze, intoxicatii cu morfina si preparate opiacee, intoxicatii cu Cloralhidrat, insuficienta cardiaca cu bradicardie; anoxemii, respiratie Cheyne-Stokes; nevralgii, cefalee, migrena, fenomene secundare rahianesteziei. Este antidot in intoxicatia acuta cu alcool.

Contraindicatii: Miocardita, tahicardie; excitatie maniacala, iritabilitate; copii agitati, convulsii.

Reactii adverse: Administrarea de doze mari determina excitatie centrala acuta, nervozitate accentuata; palpitatii cu tahicardie si extrasistole; vajaituri in urechi; tulburari vizuale, hipertonie a musculaturii striate, diureza crescuta.

Mod de administrare: Adulti: se administreaza 0,25-0,50 g o data si 1-2 g pe zi in injectii subcutanate. Copii: 1-3 luni 0,05 g pe zi (per os); 3-12 luni 0,05-0,10 g pe zi; 1-3 ani 0,10-0,15 g pe zi; 3-7 ani 0,15-0,20 g pe zi; 7-15 ani 0,20-0,70 g pe zi. Doza zilnica se imparte in 2-3 injectii intramusculare.

Forma de prezentare: Cutii cu 10/100 fiole de 1 ml.

 
IMPORTANT!
Toate informatiile cuprinse in acest site au carcater STRICT INFORMATIV si nu pot inlocui indicatiile, sfaturile si prescriptiile personalului medical.Daca aveti probleme cu sanantatea sau credeti ca aveti probleme cu sanatatea, adresati-va medicului! Informatiile prezente in acest site nu se pot folosi sub nici o forma pentru diagnosticarea, tratarea sau prevenirea oricaror probleme de sanatate. Trebuie sa citi cu mare atentie prospectul! Informatiile si sfaturile legate de suplimentele nutritive nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii si de catre celelalte organisme abilitate si nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.

www.smartart.ro | web . print . id . photo