prospecte medicamente
dictionar medical
 cauta alfabetic prospecte de medicamente
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z 0-9
cauta medicament dupa nume
 cauta alfabetic in dictionarul medical
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z
cauta in dictionarul medical

Nu gasesti un medicament la farmacia de langa tine?

Farmaciile inscrise la pharmatrade.ro il pot avea. Il poti cauta in stocurile lor.
Daca momentan lipseste, poti lasa datele tale de contact, iar pharmatrade te va anunta cand acesta va fi disponibil intr-o farmacie.

medicament:

CLORDET

Prospecte medicamente

producator: Sintofarm S.A.

Compozitie: Cloramina B, substanta tensioactiva neionica, alcool izopropilic.

Actiune: Bactericid si fungicid activ fata de: Escherichia coli, Pseudomonas aeruginosa, Staphylococcus aureus, Candida albicans.

Utilizare: Pentru suprafete tari (faianta, ciment, gresie, lemn, linoleum, tabla galvanizata, otel inoxidabil, metal emailat, material plastic) se folosesc 5-10 ml Clordet/100 ml apa, timp de actiune 1 ora si clatire cu apa. Pentru inmuierea si prespalarea lenjeriei albe din bumbac sau bumbac in amestec cu poliester, se folosesc 20 g Clordet/1 l apa; timp de actiune: la inmuiere ? minimum 1 ora, la prespalare in masini - conform programului. Atentie: Se vor folosi manusi de cauciuc.

 
IMPORTANT!
Toate informatiile cuprinse in acest site au carcater STRICT INFORMATIV si nu pot inlocui indicatiile, sfaturile si prescriptiile personalului medical.Daca aveti probleme cu sanantatea sau credeti ca aveti probleme cu sanatatea, adresati-va medicului! Informatiile prezente in acest site nu se pot folosi sub nici o forma pentru diagnosticarea, tratarea sau prevenirea oricaror probleme de sanatate. Trebuie sa citi cu mare atentie prospectul! Informatiile si sfaturile legate de suplimentele nutritive nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii si de catre celelalte organisme abilitate si nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.

www.smartart.ro | web . print . id . photo