prospecte medicamente
dictionar medical
 cauta alfabetic prospecte de medicamente
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z 0-9
cauta medicament dupa nume
 cauta alfabetic in dictionarul medical
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z
cauta in dictionarul medical

Nu gasesti un medicament la farmacia de langa tine?

Farmaciile inscrise la pharmatrade.ro il pot avea. Il poti cauta in stocurile lor.
Daca momentan lipseste, poti lasa datele tale de contact, iar pharmatrade te va anunta cand acesta va fi disponibil intr-o farmacie.

medicament:

CLOFEDIN, DRAJ.

Prospecte medicamente

producator: Antibiotice-Iasi

Prezentare farmaceutica: Drajeuri continand clofezona 200 mg (flac. cu 50 buc.); supozitoare continand clofezona 400 mg (cutie cu 10 buc.).

Actiune terapeutica: Combinatie echimoleculara de fenilbutazona si clofexamina, are actiune antiinflamatorie si analgezica.

Indicatii: Afectiuni reumatice articulare inflamatorii, puseuri inflamatorii si dureroase ale artrozelor, reumatisme abarticulare; flebite superficiale si periflebite, tromboza hemoroidala; accesul de guta.

Mod de administrare: Oral, cate 1-2 drajeuri de 3 ori/zi (la mese) sau 1-2 drajeuri dimineata si la pranz si un supozitor la culcare.

Reactii adverse: Aceleasi ca pentru Fenilbutazona, dar este mai bine suportat.

Contraindicatii: Aceleasi ca pentru Fenilbutazona.

 
IMPORTANT!
Toate informatiile cuprinse in acest site au carcater STRICT INFORMATIV si nu pot inlocui indicatiile, sfaturile si prescriptiile personalului medical.Daca aveti probleme cu sanantatea sau credeti ca aveti probleme cu sanatatea, adresati-va medicului! Informatiile prezente in acest site nu se pot folosi sub nici o forma pentru diagnosticarea, tratarea sau prevenirea oricaror probleme de sanatate. Trebuie sa citi cu mare atentie prospectul! Informatiile si sfaturile legate de suplimentele nutritive nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii si de catre celelalte organisme abilitate si nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.

www.smartart.ro | web . print . id . photo