prospecte medicamente
dictionar medical
 cauta alfabetic prospecte de medicamente
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z 0-9
cauta medicament dupa nume
 cauta alfabetic in dictionarul medical
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z
cauta in dictionarul medical

Nu gasesti un medicament la farmacia de langa tine?

Farmaciile inscrise la pharmatrade.ro il pot avea. Il poti cauta in stocurile lor.
Daca momentan lipseste, poti lasa datele tale de contact, iar pharmatrade te va anunta cand acesta va fi disponibil intr-o farmacie.

medicament:

CHEMET

Prospecte medicamente

producator: Cilag

Prezentare farmaceutica: Capsule continand 100 mg si 350 mg succimer acid (cutie cu 50 buc.).

Actiune terapeutica: Chelator al metalelor grele, el formeaza chelati solubili cu plumbul, mercurul, arsenicul si, in consecinta, creste eliminarea urinara a acestor metale grele.

Indicatii: Intoxicatia cu plumb, mercur, arsenic si thaliu, la adulti si copii.

Mod de administrare: Per os. In general, 350 mg de 3 ori/zi prima saptamana, apoi cate 350 mg dimineata si seara a II-a si a III-a saptamana, apoi pauza 2 saptamani. Tratamentul se desfasoara si se repeta conform recomandarii medicului si in concordanta cu rezultatele analizelor de laborator. Se impune verificarea concentratiei metalului in sange, pentru a se cunoaste evolutia redistributiei acestuia pe parcursul tratamentului. De asemenea, se recomanda ca in cursul tratamentului sa se verifice numarul elementelor figurate, transaminazele serice. Se va urmari o foarte buna hidratare a pacientilor in cursul tratamentului.

Reactii adverse: Pot aparea reactii alergice, tulburari gastro-intestinale (greata, epigastralgii), crestere tranzitorie a transaminazelor serice.

Contraindicatii: Alergie la produs. Nu se recomanda utilizarea produsului pentru profilaxia intoxicatiei cu metale grele si fara a se identifica surse la care este expus organismul.

 
IMPORTANT!
Toate informatiile cuprinse in acest site au carcater STRICT INFORMATIV si nu pot inlocui indicatiile, sfaturile si prescriptiile personalului medical.Daca aveti probleme cu sanantatea sau credeti ca aveti probleme cu sanatatea, adresati-va medicului! Informatiile prezente in acest site nu se pot folosi sub nici o forma pentru diagnosticarea, tratarea sau prevenirea oricaror probleme de sanatate. Trebuie sa citi cu mare atentie prospectul! Informatiile si sfaturile legate de suplimentele nutritive nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii si de catre celelalte organisme abilitate si nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.

www.smartart.ro | web . print . id . photo