prospecte medicamente
dictionar medical
 cauta alfabetic prospecte de medicamente
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z 0-9
cauta medicament dupa nume
 cauta alfabetic in dictionarul medical
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z
cauta in dictionarul medical

Nu gasesti un medicament la farmacia de langa tine?

Farmaciile inscrise la pharmatrade.ro il pot avea. Il poti cauta in stocurile lor.
Daca momentan lipseste, poti lasa datele tale de contact, iar pharmatrade te va anunta cand acesta va fi disponibil intr-o farmacie.

medicament:

CEVITIL

Prospecte medicamente

producator: EIPICO

Compozitie: Fiecare comprimat efervescent contine 1g Vitamina C (acid ascorbic).

Actiune terapeutica: Vitamina C este un element indispensabil in asigurarea rezistentei organismului la infectii, in formarea si mentinerea substantei fundamentale a tesuturilor, inclusiv a celor vasculare. Favorizeaza refacerea tesuturilor in crestere si absobtia fierului, participa ca agent reducator in reactii de oxido-reducere.

Indicatii: Carenta de acid ascorbic (scorbut); boli infectioase acute: gripa, reumatismul articular acut, profilaxia guturaiului; stres; in sarcina si alaptare, copiilor in perioada de crestere; pentru refacerea tesuturilor postoperator, plagi, arsuri; in anemia feripriva (ca adjuvant); in methemoglobinemii (primare sau secundare intoxicatiei cu nitrati, etc.); ca acidifiant urinar; afectiuni gingivo-dentare (carii dentare, gingivoragii).

Efecte adverse: Foarte rar pot aparea la doze mai mari de 1 g: diaree, greata, insomnie, prin acidifierea urinei favorizeaza precipitarea oxalatilor, uratilor si a unor medicamente.

Precautii: In administrare la persoanele cu deficit de G-6-phosphat-dehidrogenaza (poate produce hemoliza).

Mod de administrare: 1-2 comprimate efervescente zilnic. Fiecare comprimat se va dizolva in jumatate pahar cu apa.
Interactiuni: Scade efectul anticoagulantelor orale si fenotiazinelor.

Forma de prezentare: Tub cu 12 comprimate efervescente.

 
IMPORTANT!
Toate informatiile cuprinse in acest site au carcater STRICT INFORMATIV si nu pot inlocui indicatiile, sfaturile si prescriptiile personalului medical.Daca aveti probleme cu sanantatea sau credeti ca aveti probleme cu sanatatea, adresati-va medicului! Informatiile prezente in acest site nu se pot folosi sub nici o forma pentru diagnosticarea, tratarea sau prevenirea oricaror probleme de sanatate. Trebuie sa citi cu mare atentie prospectul! Informatiile si sfaturile legate de suplimentele nutritive nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii si de catre celelalte organisme abilitate si nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.

www.smartart.ro | web . print . id . photo