prospecte medicamente
dictionar medical
 cauta alfabetic prospecte de medicamente
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z 0-9
cauta medicament dupa nume
 cauta alfabetic in dictionarul medical
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z
cauta in dictionarul medical

Nu gasesti un medicament la farmacia de langa tine?

Farmaciile inscrise la pharmatrade.ro il pot avea. Il poti cauta in stocurile lor.
Daca momentan lipseste, poti lasa datele tale de contact, iar pharmatrade te va anunta cand acesta va fi disponibil intr-o farmacie.

medicament:

CARBOPLATIN

Prospecte medicamente

producator: Abic

Prezentare farmaceutica: Flacon cu pulbere liofilizata, continand carboplatin 50 mg, 150 mg, 450 mg.

Actiune terapeutica: Produsul blocheaza ADN, avand o activitate fara specificitate de faza. Substanta circula legata de proteinele plasmatice si are un timp de injumatatire de aproximativ 5 zile.

Indicatii: Neoplasme cu diferite localizari.

Mod de administrare: Tratamentul este strict individualizat si monitorizat prin controlul constantelor sanguine si al functiilor renale. In general, se administreaza i.v. la adulti 360 mg/m2 suprafata corporala, la 4 saptamani.

Reactii adverse: Greata, varsaturi, scaderea elementelor figurate sanguine, alergie la produs.

Contraindicatii: Aplazie medulara, leuco- sau trombocitopenie marcata, sangerari, herpes zoster, infectii cu diferite localizari. Insuficienta renala, hipersensibilitate la produs, sarcina, alaptare.

 
IMPORTANT!
Toate informatiile cuprinse in acest site au carcater STRICT INFORMATIV si nu pot inlocui indicatiile, sfaturile si prescriptiile personalului medical.Daca aveti probleme cu sanantatea sau credeti ca aveti probleme cu sanatatea, adresati-va medicului! Informatiile prezente in acest site nu se pot folosi sub nici o forma pentru diagnosticarea, tratarea sau prevenirea oricaror probleme de sanatate. Trebuie sa citi cu mare atentie prospectul! Informatiile si sfaturile legate de suplimentele nutritive nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii si de catre celelalte organisme abilitate si nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.

www.smartart.ro | web . print . id . photo