prospecte medicamente
dictionar medical
 cauta alfabetic prospecte de medicamente
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z 0-9
cauta medicament dupa nume
 cauta alfabetic in dictionarul medical
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z
cauta in dictionarul medical

Nu gasesti un medicament la farmacia de langa tine?

Farmaciile inscrise la pharmatrade.ro il pot avea. Il poti cauta in stocurile lor.
Daca momentan lipseste, poti lasa datele tale de contact, iar pharmatrade te va anunta cand acesta va fi disponibil intr-o farmacie.

medicament:

ANTINAL

Prospecte medicamente

producator: Apic

Prezentare farmaceutica: Capsule continand 200 mg nifuroxazid (cutie cu 12 buc.).

Actiune terapeutica: Antinal prezinta o activitate antibacteriana larga, cuprinzand microorganismele enteropatogene pentru om, ca de ex. Campylobacter jejuni, Shigella, Salmonella si E.coli. Antinal este neresorbabil. Efectul sau este strict la nivelul lumenului intestinal. Ca urmare, preparatul nu are efecte secundare.

Indicatii: Diareele acute si cronice. Colitele acute si cronice. Diareele reziduale dupa dizenterie.

Mod de administrare: Doza si durata tratamentului depind de starea clinica si indicatia medicului. In mod obisnuit se recomanda 1-4 capsule/zi.

 
IMPORTANT!
Toate informatiile cuprinse in acest site au carcater STRICT INFORMATIV si nu pot inlocui indicatiile, sfaturile si prescriptiile personalului medical.Daca aveti probleme cu sanantatea sau credeti ca aveti probleme cu sanatatea, adresati-va medicului! Informatiile prezente in acest site nu se pot folosi sub nici o forma pentru diagnosticarea, tratarea sau prevenirea oricaror probleme de sanatate. Trebuie sa citi cu mare atentie prospectul! Informatiile si sfaturile legate de suplimentele nutritive nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii si de catre celelalte organisme abilitate si nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.

www.smartart.ro | web . print . id . photo