prospecte medicamente
dictionar medical
 cauta alfabetic prospecte de medicamente
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z 0-9
cauta medicament dupa nume
 cauta alfabetic in dictionarul medical
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z
cauta in dictionarul medical

Nu gasesti un medicament la farmacia de langa tine?

Farmaciile inscrise la pharmatrade.ro il pot avea. Il poti cauta in stocurile lor.
Daca momentan lipseste, poti lasa datele tale de contact, iar pharmatrade te va anunta cand acesta va fi disponibil intr-o farmacie.

medicament:

URINA

Dictionar medical


URINA

Produs lichid de excretie al organismului, format in rinichi, ce se depoziteaza in vezica urinara, pana in momentul eliminarii. Este o solutie apoasa, in care sunt dizolvate diferitele substante provenite din plasma sanguina: saruri minerale, produsi finali ai metabolismului intermediar si substante care au fost introduse incidental in organism. Cantitatea de urina eliminata in 24 ore la omul sanatos oscileaza intre 1000-1500 ml, in raport cu cantitatea de lichide ingerate si cu cantitatea de lichide eliminate prin alte cai. Are o culoare usor galbuie, ph mediu (in jur de 6), si un miros caracteristic.


 
IMPORTANT!
Toate informatiile cuprinse in acest site au carcater STRICT INFORMATIV si nu pot inlocui indicatiile, sfaturile si prescriptiile personalului medical.Daca aveti probleme cu sanantatea sau credeti ca aveti probleme cu sanatatea, adresati-va medicului! Informatiile prezente in acest site nu se pot folosi sub nici o forma pentru diagnosticarea, tratarea sau prevenirea oricaror probleme de sanatate. Trebuie sa citi cu mare atentie prospectul! Informatiile si sfaturile legate de suplimentele nutritive nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii si de catre celelalte organisme abilitate si nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.

www.smartart.ro | web . print . id . photo