prospecte medicamente
dictionar medical
 cauta alfabetic prospecte de medicamente
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z 0-9
cauta medicament dupa nume
 cauta alfabetic in dictionarul medical
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z
cauta in dictionarul medical

Nu gasesti un medicament la farmacia de langa tine?

Farmaciile inscrise la pharmatrade.ro il pot avea. Il poti cauta in stocurile lor.
Daca momentan lipseste, poti lasa datele tale de contact, iar pharmatrade te va anunta cand acesta va fi disponibil intr-o farmacie.

medicament:

UREMIE

Dictionar medical


UREMIE

Crestere patologica a cantitatii de uree sau de acid uric din sange.

Este determinata de retentia in organism a reziduurilor azotate, de acidoza si tulburarile profunde ale echilibrului electrolitic.

Mecanismul patogenic principal este autointoxicatia cu produsele metabolice, care in mod obisnuit sunt eliminate de rinichi.

Uremia acuta se observa in stari de soc de diferita origine, in glomerulonefrita si pielonefrita acuta cu anurie, etc.

Substratul morfologic al uremiei cronice este nefroscleroza (ratatinarea rinichilor) ca consecinta a glomerulonefritei si pielonefritei cronice, polichistozei rinichilor, diabetului zaharat, nefrolitiazei, etc.


 
IMPORTANT!
Toate informatiile cuprinse in acest site au carcater STRICT INFORMATIV si nu pot inlocui indicatiile, sfaturile si prescriptiile personalului medical.Daca aveti probleme cu sanantatea sau credeti ca aveti probleme cu sanatatea, adresati-va medicului! Informatiile prezente in acest site nu se pot folosi sub nici o forma pentru diagnosticarea, tratarea sau prevenirea oricaror probleme de sanatate. Trebuie sa citi cu mare atentie prospectul! Informatiile si sfaturile legate de suplimentele nutritive nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii si de catre celelalte organisme abilitate si nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.

www.smartart.ro | web . print . id . photo