prospecte medicamente
dictionar medical
 cauta alfabetic prospecte de medicamente
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z 0-9
cauta medicament dupa nume
 cauta alfabetic in dictionarul medical
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z
cauta in dictionarul medical

Nu gasesti un medicament la farmacia de langa tine?

Farmaciile inscrise la pharmatrade.ro il pot avea. Il poti cauta in stocurile lor.
Daca momentan lipseste, poti lasa datele tale de contact, iar pharmatrade te va anunta cand acesta va fi disponibil intr-o farmacie.

medicament:

TUBERCULOZA

Dictionar medical


TUBERCULOZA

Boala infectioasa cronica, cauzata de bacilui Koch.

Se caracterizeaza prin afectarea tuturor organelor si sistemelor organismului, in primul rand a plamanilor.

Morfologic se manifeata printr-un tablou lezional foarte polimorf in dependenta de forma, stadiul, localizarea, extinderea procesului patologic si starea reactivitatii organismului.

Se intalnesc leziuni specifice, care se exprima prin formarea focarelor tuberculoase de diferite dimensiuni si a granuloamelor specifice si prin leziuni nespecifice (paraspecifice), caracterizate prin infiltratia limfo-histiocitara in diferite organe.

Se subimparte in tuberculoza primara, tuberculoza hematogena si tuberculoza secundara.


 
IMPORTANT!
Toate informatiile cuprinse in acest site au carcater STRICT INFORMATIV si nu pot inlocui indicatiile, sfaturile si prescriptiile personalului medical.Daca aveti probleme cu sanantatea sau credeti ca aveti probleme cu sanatatea, adresati-va medicului! Informatiile prezente in acest site nu se pot folosi sub nici o forma pentru diagnosticarea, tratarea sau prevenirea oricaror probleme de sanatate. Trebuie sa citi cu mare atentie prospectul! Informatiile si sfaturile legate de suplimentele nutritive nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii si de catre celelalte organisme abilitate si nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.

www.smartart.ro | web . print . id . photo