prospecte medicamente
dictionar medical
 cauta alfabetic prospecte de medicamente
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z 0-9
cauta medicament dupa nume
 cauta alfabetic in dictionarul medical
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z
cauta in dictionarul medical

Nu gasesti un medicament la farmacia de langa tine?

Farmaciile inscrise la pharmatrade.ro il pot avea. Il poti cauta in stocurile lor.
Daca momentan lipseste, poti lasa datele tale de contact, iar pharmatrade te va anunta cand acesta va fi disponibil intr-o farmacie.

medicament:

TROMB

Dictionar medical


TROMB

Cheag de sange, format intr-un vas sanguin sau in cavitatile inimii.

Macroscopic este aderent la peretele vascular sau cardiac, are consistenta dura, este uscat, friabil, cu suprafata rugoasa.

Microscopic este constituit dintr-o retea de filamente de fibrina in ochiurile careia se gasesc plachete sanguine, leucocite si eritrocite in proportii variabile.

In functie de structura se deosebesc: tromb rosu, tromb alb, tromb mixt, si tromb hialin, iar dupa gradul de obstruare a lumenului vascular - tromb obliterant si tromb parietal.

Consecintele posibile ale trombului: autoliza aseptica, organizarea, canalizarea, pietrificarea, autoliza septica.


 
IMPORTANT!
Toate informatiile cuprinse in acest site au carcater STRICT INFORMATIV si nu pot inlocui indicatiile, sfaturile si prescriptiile personalului medical.Daca aveti probleme cu sanantatea sau credeti ca aveti probleme cu sanatatea, adresati-va medicului! Informatiile prezente in acest site nu se pot folosi sub nici o forma pentru diagnosticarea, tratarea sau prevenirea oricaror probleme de sanatate. Trebuie sa citi cu mare atentie prospectul! Informatiile si sfaturile legate de suplimentele nutritive nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii si de catre celelalte organisme abilitate si nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.

www.smartart.ro | web . print . id . photo