prospecte medicamente
dictionar medical
 cauta alfabetic prospecte de medicamente
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z 0-9
cauta medicament dupa nume
 cauta alfabetic in dictionarul medical
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z
cauta in dictionarul medical

Nu gasesti un medicament la farmacia de langa tine?

Farmaciile inscrise la pharmatrade.ro il pot avea. Il poti cauta in stocurile lor.
Daca momentan lipseste, poti lasa datele tale de contact, iar pharmatrade te va anunta cand acesta va fi disponibil intr-o farmacie.

medicament:

TOXICOZA DE SARCINA (GRAVIDICA)

Dictionar medical


TOXICOZA DE SARCINA (GRAVIDICA)

Denumire generica pentru diferite stari patologice, care se dezvolta in timpul gestatiei (sarcinii) si care se intrerup odata cu nasterea sau in perioada post-partum precoce.

Se disting toxicoze precoce de sarcina, care apar in cadrul primelor 20 saptamani de gestatie (varsatura de sarcina, salivatia abundenta, icterul gravidic, etc.) si toxicozele tardive de sarcina, care se dezvolta dupa saptamana a 20-a de sarcina (edemul, nefropatia gravidelor, preeclampsia, eclampsia, etc.).


 
IMPORTANT!
Toate informatiile cuprinse in acest site au carcater STRICT INFORMATIV si nu pot inlocui indicatiile, sfaturile si prescriptiile personalului medical.Daca aveti probleme cu sanantatea sau credeti ca aveti probleme cu sanatatea, adresati-va medicului! Informatiile prezente in acest site nu se pot folosi sub nici o forma pentru diagnosticarea, tratarea sau prevenirea oricaror probleme de sanatate. Trebuie sa citi cu mare atentie prospectul! Informatiile si sfaturile legate de suplimentele nutritive nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii si de catre celelalte organisme abilitate si nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.

www.smartart.ro | web . print . id . photo