prospecte medicamente
dictionar medical
 cauta alfabetic prospecte de medicamente
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z 0-9
cauta medicament dupa nume
 cauta alfabetic in dictionarul medical
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z
cauta in dictionarul medical

Nu gasesti un medicament la farmacia de langa tine?

Farmaciile inscrise la pharmatrade.ro il pot avea. Il poti cauta in stocurile lor.
Daca momentan lipseste, poti lasa datele tale de contact, iar pharmatrade te va anunta cand acesta va fi disponibil intr-o farmacie.

medicament:

TERATOM

Dictionar medical


TERATOM

Tumoare disontogenetica benigna, formata dintr-un tesut sau mai multe tesuturi de diferite tipuri, care nu sunt proprii regiunii, in care se dezvolta.

Tesuturile din care este constituit teratomul, sunt dispuse haotic, neordonat si n-au nici o legatura structurala cu organul respectiv.

Teratomul se dezvolta din celulele germinale existente in gonade (glandele sexuale) sau localizate extragonadal, care fiind multipotente pot deveni sursa histogenetica a unor tumori cu o structura foarte variata.

Se intalnesc mai frecvent in glandele sexuale, regiunea sacro-coccigiana, mediastin, etc.

Se disting teratoame mature (adulte) si imature (nediferentiate), embrionare sau extraembrionare (trofoblastice).

Se subimpart in teratoame histioide, teratoame organoide si teratoame organismoide.


 
IMPORTANT!
Toate informatiile cuprinse in acest site au carcater STRICT INFORMATIV si nu pot inlocui indicatiile, sfaturile si prescriptiile personalului medical.Daca aveti probleme cu sanantatea sau credeti ca aveti probleme cu sanatatea, adresati-va medicului! Informatiile prezente in acest site nu se pot folosi sub nici o forma pentru diagnosticarea, tratarea sau prevenirea oricaror probleme de sanatate. Trebuie sa citi cu mare atentie prospectul! Informatiile si sfaturile legate de suplimentele nutritive nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii si de catre celelalte organisme abilitate si nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.

www.smartart.ro | web . print . id . photo