prospecte medicamente
dictionar medical
 cauta alfabetic prospecte de medicamente
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z 0-9
cauta medicament dupa nume
 cauta alfabetic in dictionarul medical
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z
cauta in dictionarul medical

Nu gasesti un medicament la farmacia de langa tine?

Farmaciile inscrise la pharmatrade.ro il pot avea. Il poti cauta in stocurile lor.
Daca momentan lipseste, poti lasa datele tale de contact, iar pharmatrade te va anunta cand acesta va fi disponibil intr-o farmacie.

medicament:

TEHNICA DE DEPILARE

Dictionar medical


TEHNICA DE DEPILARE

Procedura de inlaturare temporara sau permanenta a parului de pe corp (ex. radere, pensare, indepartare cu ceara, depilare chimica).

In cazul depilarii chimice trebuie luate masuri pentru a evita iritarea pielii.

Depilarea cu ceara consta in aplicarea de ceara topita pe zona de depilat. Dupa ce ceara se raceaste, este indepartata tragand cu ea si parul de dedesupt.

Depilarea permanenta este efectuata prin electroliza fiecarui folicul pilos. Este un tehnica minutioasa ce necesita o perioada mai indelungata de timp.


 
IMPORTANT!
Toate informatiile cuprinse in acest site au carcater STRICT INFORMATIV si nu pot inlocui indicatiile, sfaturile si prescriptiile personalului medical.Daca aveti probleme cu sanantatea sau credeti ca aveti probleme cu sanatatea, adresati-va medicului! Informatiile prezente in acest site nu se pot folosi sub nici o forma pentru diagnosticarea, tratarea sau prevenirea oricaror probleme de sanatate. Trebuie sa citi cu mare atentie prospectul! Informatiile si sfaturile legate de suplimentele nutritive nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii si de catre celelalte organisme abilitate si nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.

www.smartart.ro | web . print . id . photo