prospecte medicamente
dictionar medical
 cauta alfabetic prospecte de medicamente
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z 0-9
cauta medicament dupa nume
 cauta alfabetic in dictionarul medical
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z
cauta in dictionarul medical

Nu gasesti un medicament la farmacia de langa tine?

Farmaciile inscrise la pharmatrade.ro il pot avea. Il poti cauta in stocurile lor.
Daca momentan lipseste, poti lasa datele tale de contact, iar pharmatrade te va anunta cand acesta va fi disponibil intr-o farmacie.

medicament:

STOP CARDIAC

Dictionar medical


STOP CARDIAC

Stoparea brusca a circulatiei functionale.

Afectarea arterelor coronare este prezenta in majoritatea situatiilor, iar stopul cardiac este de obicei cauzat de infarct miocardic sau aritmii ventriculare.

Alte afectiuni cu rol in producerea stopului cardiac sunt: cardiopatia, boli ale valvulelor inimii, boli ale sistemului electric de conducere al inimii, miocardita, traumatisme toracice, tulburari electrolitice severe, intoxicatii cu medicamete sau droguri.

Efortul fizic sau stresul emotional puternic de asemenea pot cauza uneori stop cardiac.

Stopul cardiac se caracterizeaza prin pierderea brusca a cunostintei, urmata de deces care se instaleaza in maxim o ora de la debut.

Deschiderea cailor aeriene, restabilirea respiratiei si circulatiei sunt elementele cheie in tratamentul stopului cardiac. Eficienta tratamentului depinde de viteza cu care se incepe resuscitarea si de afectiunea cauzatoare.


 
IMPORTANT!
Toate informatiile cuprinse in acest site au carcater STRICT INFORMATIV si nu pot inlocui indicatiile, sfaturile si prescriptiile personalului medical.Daca aveti probleme cu sanantatea sau credeti ca aveti probleme cu sanatatea, adresati-va medicului! Informatiile prezente in acest site nu se pot folosi sub nici o forma pentru diagnosticarea, tratarea sau prevenirea oricaror probleme de sanatate. Trebuie sa citi cu mare atentie prospectul! Informatiile si sfaturile legate de suplimentele nutritive nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii si de catre celelalte organisme abilitate si nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.

www.smartart.ro | web . print . id . photo