prospecte medicamente
dictionar medical
 cauta alfabetic prospecte de medicamente
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z 0-9
cauta medicament dupa nume
 cauta alfabetic in dictionarul medical
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z
cauta in dictionarul medical

Nu gasesti un medicament la farmacia de langa tine?

Farmaciile inscrise la pharmatrade.ro il pot avea. Il poti cauta in stocurile lor.
Daca momentan lipseste, poti lasa datele tale de contact, iar pharmatrade te va anunta cand acesta va fi disponibil intr-o farmacie.

medicament:

SPALATURA VAGINALA

Dictionar medical


SPALATURA VAGINALA

Irigarea vaginului cu apa sau solutii medicamentoase, la o presiune scazuta.

In spalaturile vaginale antiseptice se utilizeaza 1000-2000 ml de solutie de iod povidona la o temperatura de 40.5 grade.Pentru hemostaza, temperatura solutiei este crescuta la 47.8-48.9 grade.

Vaginul, ca multe alte zone ale corpului, poseda potential de autocuratare. Astfel, in foarte putine cazuri este necesar ca o femeie sanatoasa sa efectueze spalaturi vaginale.

Spalaturile vaginale perturba echilibrul florei vaginale si modifica ph-ul vaginal, creand o predispozitie pentru vaginita.

Nu exista dovezi intemeiate ca spalaturile vaginale dupa raportul sexual sunt o metoda eficienta de contraceptie.


 
IMPORTANT!
Toate informatiile cuprinse in acest site au carcater STRICT INFORMATIV si nu pot inlocui indicatiile, sfaturile si prescriptiile personalului medical.Daca aveti probleme cu sanantatea sau credeti ca aveti probleme cu sanatatea, adresati-va medicului! Informatiile prezente in acest site nu se pot folosi sub nici o forma pentru diagnosticarea, tratarea sau prevenirea oricaror probleme de sanatate. Trebuie sa citi cu mare atentie prospectul! Informatiile si sfaturile legate de suplimentele nutritive nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii si de catre celelalte organisme abilitate si nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.

www.smartart.ro | web . print . id . photo