prospecte medicamente
dictionar medical
 cauta alfabetic prospecte de medicamente
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z 0-9
cauta medicament dupa nume
 cauta alfabetic in dictionarul medical
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z
cauta in dictionarul medical

Nu gasesti un medicament la farmacia de langa tine?

Farmaciile inscrise la pharmatrade.ro il pot avea. Il poti cauta in stocurile lor.
Daca momentan lipseste, poti lasa datele tale de contact, iar pharmatrade te va anunta cand acesta va fi disponibil intr-o farmacie.

medicament:

SINDROM DE TUNEL CARPIAN

Dictionar medical


SINDROM DE TUNEL CARPIAN

Durere sau amorteala ce afecteaza o parte a distributiei nervului median la nivelul mainii (partea palmara policelui, indexul, jumatatea radiala a inelarului,jumatatea radiala a palmei), si poate iradia la brat.

Apare frecvent la persoanele care folosesc de mainile (ex. tamplari, dactilografi, informaticieni, etc.). Poate sa apara si dupa fracturi la nivelul incheieturii, in sarcina, sau ca o consecinta a unor boli metabolice sau sistemice, precum diabet, hipotiroidism, acromegalie si amiloidoza.

Ca tratament se recomanda repausul mainii afectate. De asemenea, se poate aplica o atela pentru o perioada de cateva saptamani pentru a evitatensiunile asupra nervului median.

Alte tratamente includ yoga, injectii cu corticosteroizi sau interventie chirurgicala.


 
IMPORTANT!
Toate informatiile cuprinse in acest site au carcater STRICT INFORMATIV si nu pot inlocui indicatiile, sfaturile si prescriptiile personalului medical.Daca aveti probleme cu sanantatea sau credeti ca aveti probleme cu sanatatea, adresati-va medicului! Informatiile prezente in acest site nu se pot folosi sub nici o forma pentru diagnosticarea, tratarea sau prevenirea oricaror probleme de sanatate. Trebuie sa citi cu mare atentie prospectul! Informatiile si sfaturile legate de suplimentele nutritive nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii si de catre celelalte organisme abilitate si nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.

www.smartart.ro | web . print . id . photo